Förskollärare

Pusselbitens Förskola AB · Söderhamn

·

Ansök senast 11 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Pusselbitens förskola AB öppnades våren 2005. Förskolan drivs i egen regi som ett aktiebolag. Med det menas att vi är vår egen huvudman och bestämmer själva över vår situation på förskolan inom ramarna för vad ekonomin tillåter. t.ex. barnantal och anställning av personal. Förskolan erbjuder plats till 84 barn uppdelade på fyra avdelningar i åldrarna 1-5 år.

Vi följer de riktlinjer som finns för förskoleverksamhet i Söderhamns kommun och det ställs samma kvalitetskrav på oss som på de kommunala förskolorna.

Vi söker dig som vill arbeta på en av våra avdelningar. Det innebär att du är en del av vårt arbetslag och ansvarar för de pedagogiska arbetet.

Du som söker SKA vara utbildad förskollärare, gärna med några års erfarenhet. Du ska vara väl förtrogen med läroplanens värdegrund och den ska också genomsyra ditt förhållningssätt. Trygghet – Spontanitet - Glädje är våra tre ledordDu ska vara en person som ser möjligheter istället för hinder, har lätt för att samarbeta och kommunicera i såväl arbetslag som i självständigt arbete. Du ska ha god förmåga att skapa relationer och har stor social kompetens eftersom vi ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag som lyfter fram varandra.

Tillsammans med arbetslagen vågar du pröva nya idéer, metoder och arbetssätt och som vår medarbetare på Pusselbiten är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet. Vi ser gärna att du är en medforskande resurs som är nyfiken och låter barnen skapa sina egna teorier och hypoteser.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du skall vara nyfiken och framåtsträvande, och din omgivning ser det genom att du visar intresse för andra genom att ställa frågor till såväl små som stora.

Du skall älska att arbeta med och för människor!

Tillsammans har vi hela tiden barnet i centrum!
Vi erbjuder

· Kollektivavtal via KFO.

· 500 kr i friskvårdsbidrag/termin.

· Pedagogisk frukost och mellanmål.

· Medarbetarsamtal.

· Uppmuntran till utveckling och utbildning i arbetet.

· Föreläsningar och kurser.

· Frihet under ansvar.


Tjänsten är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning fr. o. m.210201. Tillträde efter överenskommelse.


Ansökan och CV skickas till:

rekrytering@pusselbiten.com


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pusselbitens Förskola AB

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

Pusselbitens Förskola AB

Ansök via mejl