Förskollärare

Nanolfsvillan AB · Finspång

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Nanolfsvillan

Nanolfsvillan AB är ett hem för vård och boende (HVB) som grundades 1986. Vi tar emot familjer och arbetar med familjebehandling och utredningsplaceringar. Vi har ramavtal med merparten av Sveriges kommuner. Nanolfsvillan ligger centralt i Finspång.

Mer information om vår verksamhet och om tjänsten finner Du på vår hemsida: www.nanolfsvillan.se

Om jobbet

Som pedagog hos oss på Nanolfsvillan ansvarar du för vår pedagogiska verksamhet, Solglimten. Du finns med i arbetet med föräldrautbildningar på Nanolfsvillan och deltar i vårt utvecklingsarbete.


Arbetsuppgifter

På Solglimten anpassar du förmiddagarna efter de inskrivna barnens behov av trygghet, lärande och utveckling. Beroende av barngruppens storlek, behov och sammansättningen arbetar du ensam eller tillsammans med en annan pedagog/medarbetare.


Du har ett nära samarbete med både föräldrar och utredare/behandlare samt övrig personal på Nanolfsvillan. Du medverkar i bedömning av barnens utveckling och lärande samt i våra ärendekonferenser och på handledning. Du skapar pedagogiska lärmiljöer för en mindre barngrupp och är flexibel gällande planering av den pedagogiska verksamheten utifrån varje barns behov.


KVALIFIKATIONER


  • Du ska vara utbildad förskollärare med legitimation och vara väl förtrogen med Lpfö18.


  • Du ska ha ett intresse av arbete i den pedagogiska verksamheten och med föräldrarna på Nanolfsvillan.


  • Du skapar lätt trygga och förtroendefulla relationer.


  • Du är flexibel, driven och utvecklingsbenägen. Men också lyhörd och ödmjuk för alla barn och familjers olika behov.


  • Du ska ha god kommunikations- och dokumentationsförmåga.


  • Vi ser gärna att du har utbildning gällande spädbarnsmassage och/eller något föräldrastödsprogram samt erfarenhet gällande att leda för föräldragrupper.


Nanolfsvillan är ett litet företag där vi strävar efter att ha en "platt" organisation med korta beslutsvägar och ett stort personligt ansvar.

Som anställd på Nanolfsvillan har du fri tillgång till träning på Aktiv Hälsocenter.

Låter uppdraget intressant? Välkommen till en arbetsplats där vi arbetar aktivt för en hållbar arbetsmiljö och allas delaktighet. Hos oss finns en stark kollegial sammanhållning och en stor omtanke om varandra.


Vi kommer intervjua sökande fortlöpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nanolfsvillan AB

Placering

Finspång

Kontaktperson

Nanolfsvillan AB

Ansök via mejl