Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare

MONTESSORIFÖRSKOLAN VILLA EKEN AB · Halmstad · Ansök senast 26 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Montessoriförskollärare/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare

1 tjänst

Verksamhetsbeskrivning: Montessoriförskolan Villa Eken är en enskild förskola som startade sin verksamhet i januari 2006. Vi ligger i natursköna Stenhuggeriet i Halmstad. Förskolan har två avdelningar. Lilla, där barnen är mellan 1-3 år samt en avdelning för de äldre barnen mellan 3-6 år. Förskolan har en stimulerande och rik lärandemiljö. Vid intresse, besök hemsidan www.villaeken.se Villa Eken uppfyller Svenska Montessoriförbundets kriterier för auktorisation.


Arbetsuppgifter: Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande, en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola. Du ska ta ett pedagogiskt ansvar för att utveckla verksamheten så att barnen stimuleras till att erövra nya färdigheter och kunskaper. Arbetet ska ske i enlighet med målen i läroplanen så barnen ges bästa förutsättningar för utveckling och lärande. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera, dokumentera, genomföra och utvärdera förskolans verksamhet.


Kvalifikationer: Du är utbildad Montessoriförskollärare alternativt Förskollärare med stort intresse för montessoripedagogiken. Du skall ha behörighet/legitimation att arbeta inom förskolan.

Du kommer att arbeta på Lilla Eken där barnen är mellan 1-3 år. Du är en stabil och trygg person och har en god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du är positiv, flexibel och har ett stort intresse och engagemang för att utveckla förskolans verksamhet. Du har ett reflekterande förhållningssätt och är lyhörd för barnens behov. Du skall ge varje barn utrymme att lära sig utifrån sina förutsättningar. Ditt bemötande är professionellt mot barn, föräldrar och arbetskamrater. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i den reviderade läroplanen där förskolans uppdrag framgår. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget.

Tjänsten är heltid 100 %, tillträde snarast eller från 210101 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande. Är du vår nya medarbetare, sök omgående!

Vänligen bifoga ett personligt brev och CV samt din legitimation om du har erhållit den.


Förskollärarexamen är ett krav!

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag, utan anmärkning, ur polisens belastningsregister.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkomna med din ansökan!


Vid frågor kontakta

IngMarie Hemborg 0703-75 56 75

eller Ewa Palmgren 0737-42 82 71

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MONTESSORIFÖRSKOLAN VILLA EKEN AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Montessoriförskolan Villa Eken AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons