Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till Ymers förskola

Kultur- och utbildningsförvaltningen · Mellerud · Ansök senast 13 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service.

Nu söker vi två nya arbetskollegor till Ymers förskola som ligger i Melleruds tätort. Förskolan består av 3 avdelningar, Stjärnan, Små Vänner och Solstrålen. Vi söker två förskollärare till avdelningen som heter Stjärnan och där barnen är 1-3 år.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegorna är du ansvarig för att undervisa våra barn så att de utvecklar och får med sig kunskaper, erfarenheter och förmågor för att bli världsmedborgare i en föränderlig värld. Du tar tillvara barnens kunskap och lotsar dem vidare i sin utveckling mot självständiga individer som kan samspela med andra. Du ska planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla verksamheten enligt förskolans läroplan lpfö18.

Vem är du?

Vi söker dig som har förskollärarlegitimation och behörighet enligt skollagen. Du måste trivas med att arbeta i team och ha ett intresse av utveckling och lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ett bra bemötande mot både stora och små.

Välkommen med din ansökan, CV och personliga brev. Intervjuer sker löpande.

Anställningsformer: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: 100%

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Referensnummer: 2020/48 Stjärnan


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Vi är en tobaksfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kultur- och utbildningsförvaltningen

Placering

Mellerud

Kontaktperson

Melleruds kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons