Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till Skattkammaren

Tivoli Förskolor AB · Stockholm · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Engagerad förskollärare sökes till förskolan Skattkammaren en del av Tivoli förskolor, Östermalm

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare. Tillträde sker i överenskommelse med medarbetaren.

Krav:

Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och har intresse av ett forskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som verktyg. Datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Om tjänsten:

Vi söker en medarbetare som är professionell och engagerad och som vill utmana våra barn med dina kunskaper och ide’er och som vill vara med och driva vår förskola mot vår nya profil, naturvetenskap och teknik. Det kommer att bli en intressant förändring som ska göra nya avtryck under barnens dag på förskolan. Som förskollärare leder du undervisningen och det gemensamma arbetet med barnen. Ditt uppdrag är att se och möta barnet, samt ge stöd och kraft till lek, fantasi och kreativitet så att varje barn kan lära och utvecklas till sin fulla potential. Du ser vikten av en god och stimulerande lärmiljö, där det digitala uttryckssättet är en del av arbetet. Du skapar möjlighet till reellt inflytande för förskolans barn och familjer.


Om förskolan:

Skattkammaren – en förskola mednaturvetenskaplig inriktning

Vi på Skattkammaren fokuserar på utbildning och lärande med en naturvetenskaplig

och teknisk inriktning och har som mål att öka intresset och förståelsen för dessa ämnen.

Vi förbereder barnen på ett livslångt lärande och ger dem uppmuntran, stöd och verktyg för att både självständig och tillsammans utforska, förundras och bredda sitt lärande. I naturvetenskapens värld behövs fantasi, mod och uppfinningsrikedom och vi värdesätter barnens egna tankar och idéer och låter dessa driva undervisningen framåt.

Vi erbjuder:

Fria pedagogiska måltider

Friskvårdsbidrag

Arbetskläder för utomhusbruk

Planeringstid

Pedagogiska nätverk


Arbetsplats:

Förskolan drivs i stora och nyrenoverade lokaler, i ett eget hus, med gård, angränsande parkområden och närhet till naturområden.

Förskolan ligger i centrala Stockholm nära tekniska högskolan, med goda kollektiva kommunikationer och närhet till Odenplan och pendeltåg.


Ansökan:

Välkommen med din skriftliga ansökan, gärna med löneanspråk och referenser.

Rekryteringsprocessen pågår även under svarstiden och vi återkopplar till de ansökningar som överensstämmer med de givna kraven. Rekryteringsprocessen pågår även under svarstiden och vi återkopplar till de ansökningar som överensstämmer med de givna kriterierna.



Om anställningsvillkor

Enligt kollektivavtal


Kontaktinformation Maila din ansökan bestående av cv och personligt brev samt löneanspråk till oss. Om du går vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju. Vid intervjutillfället vill vi att du tar med intyg och betyg på alla uppgifter som finns i din ansökan. Samt lämnar kontakt information för referenstagning. Ansökan sker enbart via mail. Skriv: Förskollärare Östermalm 2020 i ämnesfältet när du skickar in din ansökan.

Ansökningssätt

Mail: susanne.eriksson@tivoliforskolor.se


Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.









Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tivoli Förskolor AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Tivoli Förskolor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons