Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Förskollärare till Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden · Solna · Ansök senast 19 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av åtta förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden startade hösten 2017 och har närhet till ett fantastiskt naturreservat som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen. Förskolan består av 12 avdelningar som är indelade efter ålder. Vi har som profil hälsa och idrott. Vi vill erbjuda barnen möjlighet att upptäcka och lära tillsammans genom bl.a. olika skapande uttrycksformer. Vår förskola vill ge barnen lust att lära och en positiv upplevelse till naturen. Vi jobbar även för att stimulera till språk genom sång, dans och drama. För oss är trygghet och tillit en grund för ett livslångt lärande.

Vi söker nu en engagerad och hängiven förskollärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av det pedagogiska arbetet och få möjligheten att utveckla dig själv som pedagog då är det här rätt förskola för dig.

Vem är du?

Vi söker en behörig förskollärare med förskollärarlegitimation. Du är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du har förmågan att möta barnen individuellt och sprida en positiv atmosfär. Du skapar förtroendefulla relationer med barn och föräldrar, arbetar självständigt och har ett gott ledarskap i din yrkesroll. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt.

Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Vi använder TYRA-appen och utvecklar vår digitalitet. Erfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder dig:

· Friskvårdsbidrag

· Fyra planerings/utvärderingsdagar per år

· Fria, pedagogiska luncher

· En närvarande ledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning och med tillträde 7 januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 19 december 2020.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Monica Lagnetoft på e-post monica.lagnetoft@raoulwallenbergskolan.se eller mobil 070-745 50 61.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Placering

Solna

Kontaktperson

Raoul Wallenbergskolorna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons