Förskollärare till Morängatans förskola

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 9 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Göteborgs Stads förskoleförvaltning omfattar cirka 390 kommunala förskolor och 179 fristående förskolor med cirka 30 000 barn. Förvaltningen har ca 6 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar: Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn Vi utvecklar förskolan tillsammans Vi satsar mer där det behövs mest

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av en arbetsgrupp som arbetar för barnens utveckling? Morängatans förskola ligger i ett lugnt område i Strömmensberg. Förskolan har en härlig gård med goda möjligheter till lek och rörelse. Förskolans avdelningar heter Björnen, Älgen och Grodan. Precis intill ligger Morängatans äldreboende, vilka vi samarbetar en del med. Som förskollärare hos oss på Morängatans förskola kommer du tillsammans med kollegor ansvara för att genomföra, analysera, dokumentera och planera undervisning utifrån barnens behov och intressen. Där du tillsammans med arbetslaget skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjligheter att lyckas. Vi arbetar för att skapa trygga och harmoniska barngrupper och lägger stor vikt vid varje barns individuella behov och förutsättningar. Välkommen att forma framtiden med oss, det livslånga lärandet börjar i förskolan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med god förmåga och stort intresse för barns delaktighet och inflytande över utbildningen. Vi ser att du är en nyfiken person som är aktivt närvarande i barnens vardag, där du har förmågan att engagera och utmana dem i deras lärande. Vi ser positivt på om du har ett intresse för att utveckla utbildningen. Du är en lösningsorienterad person som ser kontakten med vårdnadshavare som en mycket värdefull tillgång i arbetet och som trivs med ett flexibelt arbete. Du är engagerad, professionell och kunnig inom systematiskt kvalitetsarbete vilket innebär att du har förmåga att analysera, reflektera och planera för att utveckla utbildningen. Du ska ha servicekänsla, ett gott bemötande och känna glädje för arbetet i förskolan för att passa bra in hos oss. Är du nyutexaminerad förskollärare får du vid din anställning en mentor. Mentorn ingår i en central grupp och har som uppgift att bidra till att du får en bra start i ditt yrkesliv hos oss. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Andriette Enger

031 3656026