Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till Montessori Vaxholm

Förskollärare till Montessori Vaxholm

Montessori Vaxholm · Vaxholm · Ansök senast 25 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Är du vår nya stjärna?

Vi söker nu en förskollärare till Montessoriförskolan i Vaxholm som tillsammans med rektor vill vara med och leda kollegiet till fortsatt utveckling! Är det du?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är engagerad och motiverad förskollärare med förmåga att både leda en barngrupp och ett arbetslag samt tillsammans med erfarna och professionella kollegor utveckla verksamheten vidare. Du kommer också tillsammans med rektor ha ett övergripande ansvar för hela förskoleverksamheten. Vår arbetsmiljö bygger på öppenhet, respekt och eget ansvar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad förskollärare med stort intresse och engagemang, samt god ledarskapsförmåga. Du har också förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är initiativrik samt har en god social kompetens och bra samarbetsförmåga. Vi ser även gärna att du har montessoriutbildning eller erfarenhet av montessoripedagogik.

Anställningsform

Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.

Omfattning 100%

Om oss

Vi är en idédriven, stabil verksamhet med förskola, skola och fritidshem. Idag går totalt ca 100 barn och elever i verksamheterna varav 30 barn på förskolan. Vår vision är att vara en förskola i framkant, en förskola där barnen kan, vill och vågar! Vi bedriver en förskola med hög kvalité där både struktur och spontana infall får plats, en förskola där vi genom glädjen att lyckas, stöttar barnen i sin individuella utveckling.

Vår förskola har två avdelningar. En 1-3 årsavdelning (12 barn) och en 3-5 årsavdelning (17 barn). Förskolan ligger i Vaxholm med närhet till skärgård, kulturhistoria och lekparker.. Våra lokaler är ljusa och gården är delad i två delar varav en del är en inhägnad skogsdunge. Som gjort för fantasi och lek.

Kommunikationerna hit fungerar mycket bra med täta turer både på morgon och eftermiddag med buss från Stockholm via Danderyd. Närmaste busshållplats ligger ca 200 meter från förskolan

Hör gärna av dig till rektor Christina Ahlström via e-post, christina@monvax.com för frågor eller med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Montessori Vaxholm

Placering

Vaxholm

Kontaktperson

Montessoriskolan i Vaxholm Ek. För.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons