Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till Marbäcks förskola

Ulricehamns kommun · Ulricehamn · Ansök senast 14 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Välkommen till en kommun som arbetar aktivt med förskolans utvecklingsfrågor! Vi erbjuder dig: - Pedagogisk utvecklingstid enskilt och i arbetslag - Fria pedagogiska måltider - Arbetskläder utomhus - Friskvårdsbidrag Är du en engagerad och nytänkande pedagog som har ett stort intresse för att tillsammans med andra bidra till att utveckla en god pedagogisk utbildning? Då är du välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter
Som förskollärare med placering på Marbäcks förskola arbetar du med barn i åldrarna 1- 5 år. Vi söker dig, engagerad och nytänkande pedagog som har ett stort intresse för att tillsammans med andra bidra till att utveckla en god pedagogisk utbildning på Marbäcks förskola. Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga, med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av undervisning enligt Lpfö-18. Pedagogiska måndagar tillämpas på förskolan. Den pedagogiska lärmiljön anpassas efter barnens behov och intressen. Du samarbetar med vår specialpedagog i området.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad förskollärare, du har förskollärarexamen eller lärarexamen med inriktning förskola. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som förskollärare samt om du varit delaktig i utvecklingsarbete. Du har god kunskap om uppdraget utifrån förskolans läroplan och är väl medveten om förskollärarens särskilda ansvar enligt Lpfö-18. Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga, med fokus på barnens lärande och verksamhetens utveckling. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt och du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barnens nyfikenhet, kreativitet och frågor. Du är intresserad av att utveckla verksamheten och har god förmåga att strukturera och organisera. Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ulricehamns kommun

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Sandra Karlsson

0321-595859

Dela jobbannonsen

Anmäl annons