Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till Lek`n Roll Förskola

Förskollärare till Lek`n Roll Förskola

Lek`n Roll Förskola · Eskilstuna · Ansök senast 21 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en glad och positiv förskollärare.

Lek `n Roll Förskola är en trivsam förskola som startades i Augusti 2020 och har en åldersblandad avdelning med 15 barn. Vi är en liten fristående förskola där man arbetar nära både rektor samt ägare vilket ger korta och snabba beslutsvägar samt möjlighet att påverka.

Förskolan ligger i Årby med närhet till bussförbindelser, bibliotek, lekplatser och grönområden.

Läroplanen för förskolan ligger som grund för vår verksamhet.

Genom trygghet och engagemang bygger vi vår verksamhet. Hos oss får barnen lära sig att visa hänsyn till varandra, men också till naturen samt andra levande varelser. Vi uppmuntrar barnens förmåga att förstå känslor och reaktioner, för att utveckla sin egen förståelse för empati.

Det vi arbetar och strävar efter är:

- språkutvecklande arbetssätt

-systematiskt kvalitetsarbete där utvärdering och analys lägger grunden till utveckling av verksamheten.

- trygg och lärorik miljö där alla barn är sedda, hörda och får utvecklas i sin egen takt.

Kvalifikationer

Vi söker en förskollärare som är självständig, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Du har ett driv och en vilja att utveckla och föra verksamheten framåt. Du har en god ledarskapsförmåga, är kommunikativ och en känsla för helhet. Du behöver också ha kompetens inom utvecklingsarbete samt dokumenterad erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete. Du behöver vara lösningsfokuserad och ha en positiv inställning till uppdraget.


Du erbjuds pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvård, fortbildning/utveckling och ett kreativt arbetslag samt glada och härliga barn att arbeta med.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning, ange gärna löneanspråk i ansökan. Giltigt intyg från belastningsregistret måste kunna uppvisas

Varmt välkommen att maila dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev till info@leknrollforskolor.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lek`n Roll Förskola

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Lek'n Roll AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons