Förskollärare till förskolan

Birkaskolan - Mälaröarnas Montessoriskola · Ekerö

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Birkaskolans verksamhet har barn från förskola till årskurs 9. Skolans mål är att med montessoripedagogiken utveckla kreativitet, självtillit och lust att lära.

I förskolan har vi 108 barn fördelade på 6 avdelningar. Förskolan har eget KRAV certifierat kök.

Vår förskola erbjuder kontinuitet och trygghet i en inspirerande miljö, som är anpassad till barnens storlek och till dess utvecklingsnivå. Vi vill att varje barn, utifrån sina förutsättningar, skall växa och utvecklas till en självständig individ i sin egen takt. Barngrupperna är åldersblandade och de äldre barnen är förebilder och kan vägleda och vara till hjälp för de yngre.

Fri lek, natur och skapande aktiviteter är också en stor och viktig del av verksamheten.

Vi söker dig som är förskollärare. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du tycker om utmaningar och tänker annorlunda. Du ska kunna utveckla den pedagogiska miljön tillsammans med andra pedagoger på avdelningen så att verksamheten blir stimulerande och utmanande. Du kommer att arbeta tillsammans med 3 kollegor på en avdelning. Du driver och utvecklar pedagogiken i linje med montessoripedagogiken och övriga styrdokument.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Birkaskolan - Mälaröarnas Montessoriskola

Placering

Ekerö

Kontaktperson

Mälaröarnas Montessori, Ek. För.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Förskollärare Birkaskolan i din ansökan