Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till förskolan Hovgläntan i Ås

Förskollärare till förskolan Hovgläntan i Ås

KROKOMS KOMMUN · Krokom · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Krokoms kommun, mitt i Jämtlands län, är tillräckligt stor för eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Kommunen har vid flertalet tillfällen blivit utnämnd till länets bästa skolkommun.

Till förskolan Hovgläntan i Ås söker vi förskollärare som vill vara en del i den gemensamma visionen ”Vi gör plats för växtkraft”. Tycker du om att utmana de yngre barnens lärande och utveckling från de första orden fram tills dess att de börjar första klass, då är det dig vi söker!


Arbetsuppgifter

Arbetet sker i barngrupp 1- 5 år och innebär att du, tillsammans med dina kollegor, specialpedagog, pedagogisk utvecklare och rektor för förskolan aktivt bidrar till utveckling av den pedagogiska verksamheten och undervisningen i enlighet med gällande styrdokument.

I din roll som förskollärare har du ansvar för att planera och bedriva verksamheten och genom det möta de behov varje enskilt barn har. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten.

Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt styrdokumenten. I arbetet som förskollärare i vårt mångkulturella område är det viktigt att vara lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad. Vi arbetar med inkludering, delaktighet och språkutveckling som bärande idéer.


Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är färdig med din förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren och innehar legitimation. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten för förskoleverksamhet, har du praktisk erfarenhet från pedagogiskt arbete är det meriterande.

Du är utåtriktad, idérik och tycker om att ta egna initiativ. Du kan skapa struktur, har ett öga för detaljer och brinner för arbete med människor, såväl vuxna som barn i en mångkulturell miljö. Du har goda språkliga kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ser också att du har en positiv inställning till det systematiska kvalitetsarbetet och har en grundläggande IKT-kompetens.

Vi sätter alltid det kompetenta och nyfikna barnet i fokus, samt strävar hela tiden efter förbättringar och utveckling av vår verksamhet på alla plan.


Övrigt

Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm men du har möjlighet att arbeta deltid.

Sista ansökningsdatum är 20201130

Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga kontaktpersoner nås genom kommunens växel

0640 161 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KROKOMS KOMMUN

Placering

Krokom

Kontaktperson

Krokoms kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons