Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare till Ängsgårdens förskola

Förskollärare till Ängsgårdens förskola

Ulricehamns kommun · Ulricehamn · Ansök senast 21 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Sektor lärande i Ulricehamns kommun består av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. Just nu söker vi en förskollärare till Ängsgårdens förskola i Timmele! Ängsgårdens förskola består av två avdelningar med barn i åldrarna 1 till 4 år. Förskolan har en fantastisk gård som skapar goda förutsättningar för utbildning och undervisning utomhus. Som anställd erbjuder vi dig pedagogisk utvecklingstid i arbetslag och individuellt, arbetskläder att ha utomhus, pedagogiska måltider och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
Din roll som förskollärare är att driva och leda det pedagogiska arbetet utifrån Lpfö-18 tillsammans med dina kollegor. Du ansvarar för undervisning och utbildning och planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar undervisningen i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du ansvarar för att skapa en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö för alla barn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som brinner för ditt yrke och barns rätt till en rolig, trygg och lärorik förskola. Du har ett professionellt förhållningssätt och skapar goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har en god förståelse för barns olika sätt att lära och hur du som pedagog kan utmana barnen i att ta nya steg i sitt lärande. Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att utveckla arbetsmetoder, leda processer och dela kunskap och erfarenheter med kollegor .

Övrigt
Lärarlegitimation är ett krav för en tillsvidaretjänst enligt Skollagen. Vi ser därför gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ulricehamns kommun

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Victoria Grander Berglund

victoria.granderberglund@ulricehamn.se0321-59 58 57

Dela jobbannonsen

Anmäl annons