Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare Österåkersmontessori

Förskollärare Österåkersmontessori

FÖRSKOLA /NEPTUNUS · Österåker · Ansök senast 1 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Montessoriförskolan Neptunus består av tre avdelningar. Det är Pluto, Tellus och Jupiter. Förskolan är ett föräldrakooperativ, vilket betyder att vi har ett nära samarbete med föräldrarna. Förskolan ligger i Åkersberga centrum med närheten till Roslagsbanan. Vi samarbetar även med våra två andraförskolor i Österåkersmontessori. Det är Octopus och Aquarius som båda ligger i Österskär. Legitimerad förskollärare, som har stort engagemang och kan ta egna intiativ. Vi vill att du är förtrogen med läroplanen för förskolan, har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära. Vi vill att du är flexibel och vill utvecklas i ditt yrke. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbete på avdelning med kollegor som är barnskötare, montessorilärare, montessoriassistenter och förskollärare.

Just nu söker vi en driven och engagerad förskollärare till Neptunus, men du får din anställning i Österåkermontessori. Vi har ett gott sammarbete mellan förskolorna.

Tillsammans med dina kollegor på förskoloan kommer du att jobba för att skapa en lärorik, positiv och trygg miljö för våra barn. Du ska arbeta för att se barnens delaktighet och se det kompetenta barnet


Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Montessoripedagogiken

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FÖRSKOLA /NEPTUNUS

Placering

Österåker

Kontaktperson

Österåkers Montessori Ek. För.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons