Förskollärare / Montessoripedagog

Montessoriförskolan Upptäckaren · Habo

·

Ansök senast 8 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi har nu en ledig tjänst på vår Montessoriförskola. Vi söker därför dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och montessoripedagogiken. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten utvecklas är du välkommen till oss!

Vi är en liten privat förskola i en liten kommun med närhet till natur och kultur. Vi har två avdelningar, Sydpolen 1–3 år och Nordpolen 3–6 år.

Vår verksamhet bedrivs enligt Maria Montessoris pedagogik som kännetecknas av en stark tro på individen, respekt för varje individ och allas lika värde. Hjälp mig att göra det själv är något vi alltid har med oss i verksamheten.

Vi tillhör Norlandia som är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell. Norlandia Förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalitet i alla våra 70 förskolor i Sverige. Vi erbjuder trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete och nära samverkan med vårdnadshavare uppmuntrar vi varje barn till en livslång lust till lek och lärande.

Hållbarhet är också en viktig del av vår verksamhet som vi lyfter tillsammans med barnen genom vårt koncept GoGreen.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare, utbildning eller erfarenhet inom montessoripedagogik.

Om anställningen

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då handläggningstiden hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se


Tillträde enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Montessoriförskolan Upptäckaren

Placering

Habo

Kontaktperson

Habo Montessori AB

Ansök via mejl