Förskollärare Långevi förskola

Bengtsfors Kommun · Bengtsfors

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det här är vi

Långevi förskola är en ny, modern förskola med sex avdelningar som är byggd i massivträ och med ateljéer, teater, eget tillagningskök med egen matsedel anpassad till förskolebarnen och en fin utemiljö med direkt närhet till Långevi idrottsplats och skogen. Långevi tillhör norra enheten som består av Björkåsens förskola och Långevi förskola. Vår målsättning är att barn och vårdnadshavare ska känna sig välkomna, trygga och tycka det är roligt att komma till oss. Vi fokuserar på barnens trygghet där de är på sin egen avdelning i samverkan med andra avdelningar. Närheten till naturen, lekplatser och idrottsplats inspirerar oss att arbeta med natur och miljö och barnen har en naturligt bra motorisk miljö. Vi arbetar mycket med barns språkutveckling. För att utveckla och förstärka barnens språk använder vi oss dagligen av teckenkommunikation. Vår personal får kontinuerlig fortbildning i teckenkommunikation (TAKK).

Ditt jobb är viktigt

Som förskollärare har du det övergripande pedagogiska ansvaret för verksamheten

och är med och lägger grunden till barnens livslånga lärande. Med läroplanen som bas arbetar du med barn i grupp och ser samtidigt till att varje enskilt barn får den stimulans som passar dess ålder och utveckling.

Det här är du

Du trivs med att arbeta med barn och har nära samarbete med kollegorna på vår enhet. Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person. Med bra kommunikativ förmåga och lyhördhet anpassar du verksamheten och bygger upp

relationer med individer och grupp. Vi arbetar med alternativ och kompletterande kommunikation och om du har kunskaper inom detta är det meriterande. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

• Förskollärarexamen och lärarlegitimation.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bengtsfors Kommun

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Bengtsfors kommun

Vid ansökan:Ange referens Ref 02/21 i din ansökan