Förskollärare Björkåsens förskola

Bengtsfors Kommun · Bengtsfors

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det här är vi

Björkåsens förskola ingår tillsammans med Långevi förskola i Norra enheten. Björkåsens förskola har fyra avdelningar, alla avdelningar har barn i åldrarna 1-5 år. I vårt arbete fokuserar vi på barnens trygghet, utveckling och lärande. Skapa trygga och utmanande lärmiljöer. Vi arbetar mycket med barnens språkutveckling och förstärker språket med teckenkommunikation. Björkåsens förskola har ett trevligt läge nära skogen och lekplatser.

Ditt jobb är viktigt

Som förskollärare har du det övergripande pedagogiska ansvaret för verksamheten och är med och lägger grunden till barnens livslånga lärande. Med läroplanen som bas arbetar du med barn i grupp och ser samtidigt till att varje enskilt barn får den stimulans som passar dess ålder och utveckling.

Det här är du

Du trivs med att arbeta med barn och har nära samarbete med kollegorna på vår enhet. Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person. Med bra kommunikativ förmåga och lyhördhet anpassar du verksamheten och bygger upp

relationer med individer och grupp. Vi arbetar med alternativ och kompletterande kommunikation och om du har kunskaper inom detta är det meriterande. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

• Förskollärarexamen och lärarlegitimationOm arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bengtsfors Kommun

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Bengtsfors kommun

Vid ansökan:Ange referens Ref 03/21 i din ansökan