Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskolelärare till kooperativ

Föräldrakooperativet Ensjögläntan, Ekonomisk förening · Norrköping · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Ensjögläntan

Ensjögläntan är en förskola som ligger i området Ensjön i södra Norrköping med skogen precis inpå knuten. Vi är en liten förskola som drivs som föräldrakooperativ med inriktning I Ur och Skur genom Friluftsfrämjandet, vilket innebär att vi tillbringar en stor del av vår tid utomhus och med regelbundna besök till våra olika platser i skogen i närområdet. Vi som arbetar här ingår i ett litet gemensamt arbetslag bestående av rektor, kokerska och fem barnskötare på 25 barn och söker just nu förstärkning i form av en förskolelärare!

Arbetsuppgifter

Som förskolelärare hos oss kommer du ha stort ansvar och även frihet att planera, driva, genomföra och utvärdera undervisningen på förskolan i nära samarbete med rektor och övrig personalgrupp. Du ska både enskilt och tillsammans med arbetslaget organisera så att barnen får möjlighet att under hela dagen få vistas i meningsfulla sammanhang som planeras utifrån aktuella styrdokument. Du kommer att ha ett utökat ansvar för den pedagogiska lärmiljön som planeras och utformas utifrån lokala riktlinjer med grund i I Ur och Skur via Friluftsfrämjandet. Lärmiljöerna skall utmana barnens läroprocesser samt inspirera och väcka nyfikenhet till utforskande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskolelärare med legitimation och gärna med erfarenhet av arbete i förskola samt ett intresse för att arbeta i och med naturen. Extra plus om du har erfarenhet av arbete på kooperativ eller fristående förskola och/eller med I Ur och Skur. Som person är du driven, självständig och trygg samt har god förmåga att kommunicera både i tal och i skrift. Vi värdesätter samarbete och flexibilitet högt då vi är en liten arbetsgrupp med nära kontakt med föräldrarna.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan via e-post till rektor Emma Kvarnheden på forskolechef.ensjoglantan@gmail.com

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Föräldrakooperativet Ensjögläntan, Ekonomisk förening

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Föräldrakooperativet Ensjögläntan Ekonomisk Före

Dela jobbannonsen

Anmäl annons