Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskolan Tessinen AB söker förskollärare!

Förskolan Tessinen AB söker förskollärare!

Förskolan Tessinen AB · Stockholm · Ansök senast 21 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Förskolan Tessinen söker dig som är förskollärare, har erfarenhet av arbete på förskola och vill arbeta med barn i åldrarna 1-3 och 3-5 år. Tjänsten är till vår ena yngre avdelning men eftersom vi är en mindre enhet så vill vi att du ska vara öppen för alla åldrar.

Förskolan Tessinen är en privat förskola som ligger på Östermalm nära Tessinparken och Gärdet. Vi har tre avdelningar, två yngre och en äldre avdelning. Vi har stort samarbete mellan avdelningarna, både barn och pedagoger.

Vi arbetar lek- och projektinriktat. Vi delar upp barngruppen i mindre grupper som du leder själv eller parallellt med en annan grupp under dagen. Miljön på förskolan är indelad i lekområden och materialet är uppdelat i leklådor och vi har en fin tillhörande utomhusgård.

Förutom ditt förskolläraruppdrag så ska du trivas och klara av att arbeta själv med en mindre grupp barn. Du ska vara en demokratisk lagspelare. Du behöver besitta egenskaper som gör att du har koll på flera saker samtidigt, vara steget före och kunna ge varje barn vad de behöver både pedagogiskt och omsorgsmässigt. Du ska vara en tydlig pedagog och kunna fånga barnen på ett lekfullt sätt!

Tillträde från nu. Vi vill se legitimation och registerutdrag vid intervjutillfället. Kollektivavtal finns!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förskolan Tessinen AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Förskolan Tessinen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons