Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskolan I Ur & skur Natur och Lek i Björkekärr söker rektor/förskollärare

Förskolan I Ur & skur Natur och Lek i Björkekärr söker rektor/förskollärare

I UR OCH SKUR NATUR OCH LEK, EKONOMISK FÖRENING · Göteborg · Ansök senast 30 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Föräldrakooperativet Natur och Lek är en liten förskola nära skog och natur i Östra Göteborg. Förskolan har funnits i över 25 år och har en väl inarbetad verksamhet för en mindre barngrupp på 16-18 barn. Med utepedagogik, hög personaltäthet och aktiva föräldrar strävar vi efter att erbjuda en förskola där barn och pedagoger trivs och utvecklas.

Förskolan arbetar med I Ur och Skurs metoder: friluftsliv, utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. Året runt är vi ute mycket, antingen på vår fina gård eller i närliggande naturområden. Vår vision är att lägga grunden för ett livslångt intresse för friluftsliv och kunskap om naturen. Förskolan lägger också mycket arbete på att skapa en trygg och trivsam social miljö för barn, pedagoger och föräldrar.

Arbetsgruppen består av rektor/förskolechef, förskollärare och 4 pedagoger. Vi har även ett måltidsbiträde som hanterar mat och dukning, och föräldrar som deltar i verksamheten. Som rektor har du övergripande ansvar för arbetsgruppens gemensamma arbete med att utveckla och bedriva verksamheten i enlighet med skollag och läroplan.

Den nuvarande rektorn kommer att gå ner i tjänstgöringstid och arbeta enbart som pedagog våren 2021. Vi söker därför dig som är intresserad av att arbeta som rektor/förskolechef på 20 % och övrig tjänstgöringstid i barngrupp. Vi ser att du är legitimerad förskollärare och har avslutat, påbörjat eller vill gå den statliga rektorsutbildningen. Vi önskar också att du har intresse av natur och utepedagogik.

Styrelsen har arbetsgivaransvar och sköter administrativa uppgifter så som budget, ekonomi och löner. Beslutsvägarna är korta och gör att du hos oss får goda förutsättningar att påverka verksamheten och utvecklas i din yrkesroll. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i KFO.

Vi erbjuder:

  • Rektorsutbildning
  • Utbildning/vidareutbildning i Friluftsfrämjandets I Ur och Skurpedagogik
  • Chefshandledning
  • Nätverksträffar
  • Fria arbetskläder
  • Fria måltider
  • Friskvårdsbidrag

KVALIFIKATIONER

· Du är utbildad förskollärare eller har annan likvärdig utbildning.

· Du har avslutat, påbörjat eller är villig gå den statliga rektorsutbildningen.

· Du är intresserad av utepedagogik och är villig att gå grundutbildningen i Ur och skur.


Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

I UR OCH SKUR NATUR OCH LEK, EKONOMISK FÖRENING

Placering

Göteborg

Kontaktperson

i Ur och Skur Natur och Lek, Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons