Församlingsmusiker till Immanuelskyrkan i Halmstad

Immanuelskyrkans församling Halmstad · Halmstad

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Immanuelskyrkan är en del av samfundet Equmeniakyrkan och finns i centrala Halmstad, en välbekant byggnad i stadsbilden med kyrksal på ovanvåningen och en cafélokal på gatuplan. Vi är en stadsförsamling med ca 40 aktiva medlemmar. Många vittnar om att de känner sig välkomna och sedda samt välkomnade med värme i våra sammanhang.


För att bli medlem i Immanuelskyrkan i Halmstad behöver du inte vara färdig i din tro. Vi välkomnar den som vill växa i tro och tillit tillsammans med församlingen. Vi vill vara en varm gemenskap som väcker nyfikenhet och glädje samt med ett enkelt språk och i praktisk handling presenterar tron på Jesus Kristus. En inblick i vår nuvarande verksamhet kan man få på www.immanuelskyrkan.org.


Vi ser en församlingsmusiker som en inspirationskälla för församlingen genom sången och musiken. Du kommer ingå ett ledarteam bestående av vår pastor och församlingens styrelse, som tillsammans utvecklar verksamheten och skapar förutsättningar för vår kyrka att bli en mötesplats för människor, var de än befinner sig i livet.


I församlingen finns för närvarande en kör (Sing for Life), en liten och spirande scoutverksamhet, medlemmar som sjunger, spelar och komponerar. Vi lägger också stor vikt vid inkluderande gemenskap och diakonal omsorg.


Arbetsuppgifterna består konkret i att:

● Spela till och leda psalmer, lovsång- och körsång på gudstjänster.

● Leda kören Sing for Life

● Vara delaktig i verksamhetsutskott och planering

● Ta initiativ till och delta i olika arrangemang

Vi sätter stort värde på dig som person liksom dina personliga egenskaper och kunskaper, där du har möjlighet att sätta din prägel på tjänsten. Berätta gärna i ditt personliga brev hur du skulle vilja forma tjänsten, dina drömmar och tankar. Vi förutsätter att du delar Equmeniakyrkans livssyn och värdegrund.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillträdet sker under förutsättning att församlingsmötet fattar erforderliga beslut för att tillsätta tjänsten.

För frågor kontakta: Kenneth Mellåker, 070-586 81 85 eller pastor Ulf Ohlkvist, 076-192 60 07.

E-posta din ansökan till musik@immanuelskyrkan.org senast 201207.

Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att söka.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Immanuelskyrkans församling Halmstad

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Immanuelskyrkans församling Halmstad

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Församlingsmusiker i din ansökan