Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäljningsingenjör

Adigo Drives AB · Mölndal · Ansök senast 30 nov. (Idag)

Heltid

Drivs du av att hjälpa kunder med deras tekniska utmaningar och skapa långsiktiga kundrelationer? Är du redo för nästa utmaning på ett bolag som elektrifierar och bidrar till ett bättre klimat samtidigt som det finns goda utvecklingsmöjligheter? Då kan tjänsten som Försäljningsingenjör vara rätt roll för dig!

Om Adigo Drives
Adigo arbetar med att elektrifiera fordonsindustrin och bidrar till ett bättre klimat. Dem tillverkar och erbjuder skräddasydda tekniska lösningar inom framför allt kommersiella fordon så som lastbilar och bussar men också speciella EV-fordon. Adigo kan exempelvis erbjuda en elektrisk HMI-lösning eller erbjuda kunder som är i behov av en elektrisk motorframdrivning eller AC-kompressor för klimatkontroll i fordonshytten. Adigo är idag verksamma i Finland och Sverige och har kontoret beläget i Mölndal och omsätter ca 160 miljoner kronor. Adigo ingår i börsnoterade Addtech-koncernen sedan 2006 vilket gör bolaget till en trygg arbetsgivare.

Om tjänsten som Försäljningsingenjör
Som Försäljningsingenjör kommer du att arbeta mot svenska industrin och ha ett heltäckande ansvar för försäljningen av Adigos produktportfölj som kommer innefatta bland annat sensorer, pedaler, elmotorer, och kompressorer etc. I rollen kommer du också fungera som produktansvarig mot vissa leverantörer och huvudmän. Vidare kommer du driva befintliga och nya dialoger framåt för att underhålla och utveckla affärer med hela Sverige som upptagningsområde. Du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga i säljteamet för att leverera snabba lösningar med kvalitet. I rollen som Försäljningsingenjör kommer du arbetat ungefär 50/50 mot befintliga och nya kunder. Kundstocken idag är runt 100 kunder och du kommer sälja in Adigos produkter och komponenter till framförallt produktägare och konstruktörer.

I rollen kommer du arbeta efter frihet under ansvar och själv se över planeringen av din arbetsvardag. I tjänsten utgår du från det lokala kontoret i Mölndal med möjlighet till distansarbete. Vidare förväntas du kunna övernatta i snitt runt 1 natt i veckan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för att utveckla affären med Adigos befintliga kunder inom industrin genom att hjälpa dem med deras tekniska utmaningar.
• Projektleda den befintliga affären med tillhörande leverans av komponentlösningar.
• Driva nykundsförsäljning genom att identifiera, skapa och utveckla nya kundsamarbeten. 

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning, gärna som civilingenjör eller elektromekanikingenjör, eller har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har minst ett par års erfarenhet av tekniskförsäljning. Har du även arbetat mot fordonsindustrin är det fördelaktigt. Du besitter en teknisk förståelse och har en stark vilja att utveckla din kunskap ytterligare. Du är en fena på att och bygga relationer och har gedigen erfarenhet av att stärka och utveckla affärer. Du behöver besitta god datorvana och behärska svenska så väl som engelska flytande i tal och skrift.

För att lyckas i rollen som Försäljningsingenjör söker vi dig som är driven och initiativtagande person som besitter en fallenhet för att strukturera dina dagar på bästa möjliga sätt. Vidare ser vi dig som en prestigelös person som gör det lilla extra för att uppnå ett gott resultat.

Viktigt för tjänsten är:
• Teknisk utbildningsbakgrund och/eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig.
• Minst ett par års arbetslivserfarenhet inom tekniskförsäljning
• Svenska och engelska i tal och skrift.
• B-körkort.
• God datorvana.
• Driven, initiativtagande och prestigelösperson som gör allt för att uppnå ett gott resultat.

Adigos erbjudande
Adigo erbjuder dig en attraktiv arbetsplats för dig som har god teknisk kompetens och känsla för entreprenörskap. Företaget njuter av att se sina medarbetade utvecklas och lyckas för att stadigt växa in i sin roll, och dem erbjuder dig stora möjligheter till utveckling inom företaget. Frihet och eget ansvar är också något som speglar Adigos företagskultur.

Adigo erbjuder en trygg, trevlig och flexibel arbetsplats i Mölndal och du kommer att få en gedigen introduktion. Vidare erbjuds konkurrenskraftiga förmåner och en arbetskultur som präglat en låg personalomsättning.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Mölndal, viss möjlighet att arbeta hemifrån.
Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid, 100%.
Lön: Enligt överenskommelse, fast lön + bonus.

Låter tjänsten som Teknisk Försäljningsansvarig intressant? Ansök redan idag! Urval kommer göras efter semestern, ber därav om förståelse om att återkoppling kommer ta längre tid än vanligt. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adigo Drives AB

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen