Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäljningsingenjör

SPM Instrument AB · Strängnäs · Ansök senast 30 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin, och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen, befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring.


Vi behöver förstärka vår svenska försäljnings-organisation med en försäljningsingenjör, som vill arbeta med att befästa och utveckla vår position i Mellansverige.

I dina arbetsuppgifter ingår att vidareutveckla och expandera vår försäljnings-verksamhet. Du som blir vår nya försäljningsingenjör har dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt arbete med teknisk försäljning. Du drivs av att aktivt bygga långvariga kundrelationer och av att utveckla affärer med befintliga och potentiella kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är prestigelös och lyhörd i kontakten med kunder. Goda tekniska kunskaper i maskin- och/eller mätteknik behövs för tjänsten. Erfarenhet av planerat industriellt underhåll är meriterande. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett mycket framgångsrikt företag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SPM Instrument AB

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

S.P.M. Instrument AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons