Försäljningsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Ahlstrom-Munksjö Ställdalen · Ludvika

·

Ansök senast 21 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sales Engineer / teknisk kundservice till Ahlstrom Munksjö i Ställdalen

Som försäljningsingenjör / Technical Customer Service är du ett viktigt gränssnitt mellan kunderna och företaget. På Ahlström Munksjö får du arbeta på ett globalt framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Du får en intressant roll där du arbetar tätt tillsammans med både nya och befintliga kunder, försäljningsorganisationen och med vår egen produktions- och utvecklingsavdelning. Vi är marknadsledande inom vårt område och har verksamhet i 14 länder med 8000 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du en gedigen introduktion för att lära känna företaget och produkterna samt arbeta i en global koncern med kunder och medarbetare över hela världen. Vi är ett sammansvetsat gäng som arbetar kundnära för att säkerställa nöjda kunder, fortsatt god lönsamhet och tillväxt.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Säkerställa att det finns en förståelse för kundernas produktionsprocesser och identifiera utmaningar och problem i våra egna processer för att leverera en så optimal produkt som möjligt
  • Ge support till försäljningsorganisationen
  • Gränssnitt mellan kund och vår egen produktions- och utvecklingsavdelning
  • Säljsupport
  • Vara med och implementera nya produkter och nya råmaterial
  • Utbildning av den egna säljorganisationen och övrig personal
  • Reklamationshantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunderna finns främst inom Europa och du reser till dem i genomsnitt 3-4 dagar/månad. Du rapporterar till vår Technical Customer Service Manager som har sin placering i Frankrike.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från massa- eller pappersindustrin.

Du ser och tar vara på affärsmöjligheter och är duktig på att skapa relationer som bidrar till verksamhetens lönsamhet och tillväxt. Vidare är du analytisk, initiativtagande och får saker att hända. Du inger förtroende och stödjer andra när det uppstår problem.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlstrom-Munksjö Ställdalen

Placering

Ludvika

Kontaktperson

Eva Sahlin

0768-72 92 51