Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk innesäljare / Inside Sales Engineer – Service till Nordic Water Products AB, Mariestad

Teknisk innesäljare / Inside Sales Engineer – Service till Nordic Water Products AB, Mariestad

Nordic Water Products AB · Mariestad · Ansök senast 31 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?
Vi söker nu:

Teknisk innesäljare / Inside Sales Engineer - Service till Mariestad
Nordic Water är ett renodlat ingenjörsföretag med en passion för att utveckla originalidéer och tekniska lösningar som revolutionerar vår bransch. Vattenrening är ett snabbt växande område där Nordic Water är en av de stora aktörerna på en global marknad. Vi ger våra medarbetare stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats och med många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld.

Vi är idag drygt 30 medarbetare inom serviceorganisationen och siktar på att växa under den närmsta tiden. Service i Sverige har ett globalt ansvar och omfattar enheter för teknisk produktsupport, order och logistik för reservdelar, utbildning, försäljning och tekniker för reparation / underhåll. Nu söker vi en Sales Engineer till vår Inside Sales grupp. Du kan förvänta dig att jobba tätt ihop med ett glatt team med flera kompetensområden där vi alla på olika sätt kompletterar varandra.

Ansvarsområden
Som Sales Engineer kommer du i huvudsak att arbeta med ordermottagning, beredning och leveranser av reservdelar på export till kunder och representanter över hela världen.

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör
  • Planera, bereda och hantera orderflödet från offert till faktura
  • Support till befintliga kunder, såväl internt som externt
  • Uppföljning av offerter
  • Vissa inköp av komponenter
  • Delta i kontinuerlig utveckling av affärsområdet eftermarknad
  • Delta i projekt rörande ständiga förbättringar
  • Problemlösning
Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning eller motsvarande flerårig arbetslivserfarenhet. Det krävs att du har ett starkt teknikintresse, god teknisk förståelse och är lösningsorienterad och strukturerad. Arbetet sker i ett högt tempo med många bollar i luften samtidigt. Du har god känsla för service gentemot såväl kunder som kollegor och ser hellre möjligheter än problem.

Som person är du noggrann och ansvarstagande med en positiv inställning och med förmåga att självständigt ta ansvar för och lösa komplexa uppgifter. Du är beslutsam och tar uppgifter till avslut på ett prestigelöst sätt. Erfarenhet av orderhantering, kundmottagning / kundhantering och internationella handelsvillkor är också meriterande. Likaså vana att läsa och granska ritningar.

För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-systemet Pyramid samt har förståelse för 3D-baserad CAD.

Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. - Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Placeringsort: Mariestad.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Global Product Support Manager Susanne Appell tel +46704202542 Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 31 mars.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Water Products AB

Placering

Mariestad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons