Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäljningschef

OP System · Landskrona · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Som försäljningschef på OP System i Billeberga utanför Landskrona, ansvarar du för det nordiska säljteamet och företagets tillväxt. Här finns en ny tjänst, erfarna medarbetare, marknadsledande maskiner i en växande bransch och stor potential att växa.

Sökord: återvinning, återvinningsbranschen, materialhantering, lantbruksmaskiner, hamnindustri, Doppstadt, Sennebogen, RubbleMaster

Om verksamheten

OP System levererar kompletta system av utrustning för modern materialhantering, återvinning och avfallshantering både mobilt och stationärt. Huvudkontoret är finns i Billeberga utanför Landskrona. I Malmköping och Billeberga har vi anläggningar för service, lager och försäljning. Därtill servicepunkter i Borås, Sundsvall och Piteå. Bolaget omsätter idag drygt 300MSEK och är cirka 55 anställda i Sverige.

OP System är marknadsledande inom sitt område med god tillväxt i Sverige men också i Norden där vi har systerföretag i Danmark, Norge och Finland. Vi arbetar i huvudsak med leverantörer från Europa, som är specialiserade på sina respektive område, och som tillsammans passar in bra i vårt kunderbjudande. OP Systems verkstäder kompletterar och anpassar produkterna för den svenska marknaden, samt erbjuder service och reservdelar.

Återvinningsbranschen är en framtidsbransch där det hela tiden utvecklas nya lösningar för att ta tillvara på och återvinna material. Vi på OP System följer utvecklingen noga för att ligga i framkant och för att kunna erbjuda våra kunder det bästa. Det skapar i sin tur förutsättningar för en bättre miljö, för dig och för kommande generationer. OP System ingår i koncernen OP Gruppen AB.

Läs mer på www.opsystem.se

Mer om tjänsten

I ditt team har du erfarna och självgående säljare i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Du kommer att bygga en nordisk laganda, jobba med gemensamma strategier och mål.

Varje affär är stor och kräver korrekta beräkningar, affärsunderlag samt dokumentation, du är delaktig och ansvarig för detta. Du planerar och deltar i mässor, maskindemonstrationer och event. Rollen är strategisk och operativ. Du kommer att resa en hel del.

Din profil

Du har erfarenhet från försäljning i materialhanterings- och/eller återvinningsbranschen. Självklart förstår du dig på stora maskiner. Du känner dig hemma i att räkna på maskiner, inbyten, marginaler och stora affärer.

Du har erfarenhet av att leda säljare i olika affärskulturer, du har byggt och coachat team och har ett starkt affärsdriv. OP Systems huvudkontor finns i Billeberga, en mil från Landskrona. Det är en stor fördel om du bor i närheten, du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 maj. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OP System

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Lena Lilliér

0708121121

Dela jobbannonsen

Anmäl annons