Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäljningschef / Growth manager

Notar Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 13 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Notar Sverige söker Försäljningschef / Growth Manager

Ditt ansvar och uppdrag i korthet
  • Etablera nya Notarkontor genom att 1) Definiera orter och områden av intresse för nyetablering, 2) Lokalisera och bearbeta potentiella franchisetagare.
  • Stötta och följa upp befintliga kontor genom bland annat; budgetarbete, mål och uppföljning med avsikt att öka omsättning och marknadsandelar.
  • Utveckla affärsmannaskap och ledarskap bland franchisetagarna.
  • Utveckla och effektivisera företagets rekryteringsprocess.
  • Utforma strategier för kedjans fortsatta tillväxt.
Om dig
Vi söker Dig som är superambitiös, resultatinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du har flera års erfarenhet med goda resultat av försäljning och coachning. Du ska ha jobbat med att sätta upp affärsplaner, budgetarbete samt jobbat med att stötta säljare i sin strävan att öka sin försäljning. Det är meriterande om du har en bakgrund som fastighetsmäklare eller verkat inom branschen men inget krav. Har du jobbat inom franchiseverksamhet är även det meriterande.

Du har ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Du är en självständig person som vågar ta egna beslut men har också lätt för att samarbeta och agera bollplank när det behövs. Du kommer utgå från Notar Sveriges kontor på Artillerigatan i Stockholm. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att öka försäljning, älskar att göra affärer och går till din arbetsplats för att göra skillnad! Är du rätt person så kommer du älska ditt jobb och Notar.

Varför Notar?
Notar grundades 1987 i Norge och öppnade sitt första kontor i Sverige 1997. Vi har hittills hunnit bli en av Stockholms största mäklarkedjor och vi plockar ständigt nya marknadsandelar. Här på Notar har vi en positiv anda, ett affärsmässigt engagemang och vi trivs väldigt bra med varandra. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och för att bli bättre, bland annat genom våra populära säljträningar samt att vi med glädje delar med oss av vår erfarenhet och kunskap. Detta har lett till att våra fastighetsmäklare är erkänt framgångsrika. Notar har ett starkt varumärke som ständigt jobbar framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska bli ditt livs bästa arbetsplats.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Notar Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Therese Bergström

0702366770

Dela jobbannonsen

Anmäl annons