Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäljningsansvarig till Mal Proff

Adecco Sweden AB · Västerås · Ansök senast 23 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Försäljningsansvarig till Mal Proff

Mal Proff söker en branschkunnig försäljningsansvarig som kommer att vara först på plats i Sverige. Mal Proff vänder sig enbart mot B2B och är idag den ledende proffkjeden i Norge innen maling, gulv og alt tilbehør til overflatebehandling.

Nu satsar Mal Proff på att göra samma resa i Sverige och söker dig som vill vara nyckelpersonen i denna nyetablering.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för att bygga upp en stark kundportfölj med fokus på Mälardalen där du kommer in med ett eget nätverk inom branschen. Som försäljningsansvarig förväntas du leda och utveckla de befintliga kundrelationerna och samtidigt kartlägga nya kunder och försäljningsmöjligheter i området. Du blir nyckelpersonen i ett team tillsammans med den svenska VD:n och erfarna och kunniga butikschefer och butiksmedarbetare. Lämplig bostadsort är Uppsala, Enköping, Västerås

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av produktteknisk försäljning inom branschen, med starkt affärdriv och väletablerat kontaktnät inom B2B. Du sticker ut med din förmåga att söka upp nya kunder och identifiera nya affärsmöjligheter genom relationsbyggande aktiviteter.

Som försäljningsansvarig är du van att hålla presentationer i större och mindre sammanhang, är generös och konsultativ kunskapsdelare och skicklig på att skapa nya mötesplattformar. För att lyckas i rollen och trivas på Mal Proff, föredrar du att ha disciplinerat och målinriktat arbetssätt samtidigt som du får energi och glädje i den sociala kontakten med kunder och kollegor.

Du drivs av att
  • Vara nyckelpersonen i en nyetablering.
  • Ha helhetsansvar inom försäljningen med möjlighet till framtida personalansvar.
  • Arbeta kundnära i en konsultativ roll utifrån ett större produktportfölj.
  • Påverka och driva tillväxten av ett nytt koncept.
Vi erbjuder
  • Konkurrenskraftiga villkor
  • En spännande karriär i en välkänd och välmående koncern
  • Möjlighet att växa i din roll och ta större ansvar allteftersom företaget växer
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mal Proff med Adecco. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Anette Bergman på telefonnummer 0702-969691.

Urval kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Om Mal Proff
Mal Proff är den ledande handelsaktören i Norge, riktad till den professionella målaren. Med knappt 80 försäljningsställen och branschens bredaste sortiment har Mal Proff en årlig omsättning om 1 miljard norska kronor och över 100 anställda över hela landet. Vi är marknadsledande inom färger med tillbehör och är en del av Malorama som säljer för ca. 2,3 miljarder norska kronor. Förutom Mal Proff tillhör kedjorna Fargerike och Kulør, samt grossisten Farveringen. Malorama AS är ett helägt dotterbolag till Mestergruppen AS. I Sverige ingår Bolist och XL Bygg i Mestergruppens koncern.

Sökord: säljchef, försäljningsansvarig, distriktschef, B2B, Key Account Manager, Area Sales Manager, försäljningschef. regionschef

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons