Försäljningsansvarig Norrlands Bil Piteå

Norrlands Bil Sverige AB · Piteå

·

Ansök senast 20 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Norrlands Bil söker nu en driven försäljningsansvarig till vår anläggning i Piteå. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar. Om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas hos oss på Norrlands Bil. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Du erbjuds goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet.


Om tjänsten

Rollen som försäljningsansvarig innebär att du ansvarar för att leda och utveckla verksamheten i Piteå med syfte att nå våra försäljningsmål för Volkswagen person-och transportbilar samt ge våra kunder service av högsta kvalitet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för personal och resultat för försäljningsteamet och rapportera till Försäljningschefen i Luleå. Du kommer bland annat arbeta med:


· Försäljning av nya och begagnade bilar till privat & företagskunder

· Ansvara över upphandlingar och flerbilsaffärer på distriktet

· Driva den dagliga driften i Piteå

· Löpande coacha, stötta och utveckla medarbetare mot uppsatta mål

· Planera och målmedvetet arbeta för att nå uppsatta kvartals- och årsmål

· Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med företagets kunder

· Göra analyser av bilmarknaden och uppföljning av nyckeltal

· Utveckla verksamheten och se till att kundnöjdheten efterlevs


Vem är du?

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Som person har du en stark utstrålning och lätt för att övertyga och motivera människor, både kunder och medarbetare. Du drivs av att arbeta för att nå uppsatta mål och har mycket god insikt i ekonomiska frågor. Du har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Rollen kräver också att du har god förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer, en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta strukturerat och ser saker ut ett helhetsperspektiv.


Kvalifikationer

· B-körkort

· Goda digitala kunskaper

· Gymnasieutbildning. Rrelevant utbildning inom exempelvis företagsekonomi och marknadsföring är meriterande

· Några års arbetslivserfarenhet från ledande roll med personal- och ekonomiskt ansvar och med dokumenterat goda resultat

· Yrkeserfarenhet från bilförsäljning är meriterande


Frågor och ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Försäljningschef Mats Müller 0920-242235.

Välkommen in med din ansökan senast 2020-10-20 till rekrytering@norrlandsbil.se


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Norrlands Bil


Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrlands Bil Sverige AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Norrlands Bil Sverige AB

Ansök via mejl