Försäljning - Marknadsassistent

BMG TRADA Certifiering AB · Göteborg

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en Försäljning / Marknadsassistent som ingår i vårt marknad- och säljteam. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att ge professionell support och service

Som försäljningsassistent är du ansvarig för administrativa arbetsuppgifter inom försäljning och marknad men även utfärdandet av certifikat. I arbetsuppgifterna ingår bland annat uppdatering av CRM-system, kontakt med befintliga kunder, registrera orderunderlag och göra offerter, uppdatera nya avtal eller tilläggsavtal till befintliga kunder, upprätta säljrapporter och statistik. Uppdatering av övriga marknadsdokumentation och vår Webb-sida. En viktig del är även att utfärda certifikat till våra certifierade kunder på svenska och engelska.

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens. Som person är du serviceinriktad och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, tar eget ansvar och har god förmåga att arbeta självständigt. Då du hanterar flera arbetsuppgifter parallellt bör du ha god struktur och vara noggrann. Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift både på svenska och engelska.

Tjänsten är en 80-100% tjänst
Kontoret ligger i Hovås strax söder om Göteborg

Sista datum för ansökan är 30 september men vi kommer göra löpande urval.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BMG TRADA Certifiering AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Monica Gergaud, Ekonomi & Personalansvarig

monica.gergaud@bmgtradacert.se031-3607020