Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäkringsrådgivare till If's bilmärkesförsäkring Volvia

Försäkringsrådgivare till If's bilmärkesförsäkring Volvia

If Skadeförsäkring AB (publ) · Göteborg · Ansök senast 6 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker säljande försäkringsrådgivare till vår bilmärkesförsärking Volvia. Framför allt söker vi dig som får livet att rulla.

En bil är så mycket mer än en bil. Den kan vara räddningen mitt i vardagspusslet. Och den kan vara friheten att utforska nya vägar. Som försäkringsrådgivare ser du till att våra kunder har bilen rätt försäkrad. Men inte bara det. Du hjälper dem också att skydda allt annat som är värdefullt. Så att livet kan fortsätta rulla, även när det dyker upp hinder på vägen.

Vi söker nu dig som trivs med sälj som en naturlig del av ditt arbete och vill anta rollen som försäkringsrådgivare med start i april 2022.

Om rollen
Som försäkringsrådgivare arbetar du med proaktiv, rådgivande försäljning genom att svara på inkommande telefonsamtal som rör If's bilmärkesförsäkring Volvia. Du finns vid både blivande och befintliga kunders sida, och hjälper dem med ärenden gällande allt från prisfrågor till mer detaljerade funderingar över försäkringens innehåll. Tillsammans med kunderna går du igenom deras individuella försäkringsbehov, inte bara när det gäller bilen utan också allt annat som är värdefullt i livet. Du säljer Ifs övriga försäkringsutbud, exempelvis hem- och personförsäkringar, så att varje kund har rätt skydd – både i den vanliga vardagen och när de bygger för framtiden. Som försäkringsrådgivare hos oss bidrar du helt enkelt till ett tryggare liv för våra kunder.

Att kombinera en kundorienterad rådgivning, med god säljförmåga i varje samtal, är en förutsättning för att lyckas i rollen.Vid start får du en gedigen utbildning inom försäkringsrådgivning som gör dig redo för den betydelsefulla roll du kommer att ha hos oss.

Om teamet
Välkommen till vårt team där den gemensamma drivkraften är rådgivning och försäljning i världsklass, något som kan göra stor skillnad i våra kunders liv. Vi gör alltid vårt yttersta, tillsammans. För våra kunder – det är en självklarhet – men också för varandra inom teamet. I en kultur där vi både stöttar och utmanar varandra är det lätt att växa, både som grupp och i sin yrkesroll.

Du kommer att vara anställd på If, och arbeta på avdelningen som hanterar Volvias kunder.Vi är stolta över att få vara del i ett team, och i ett företag, som är öppet och välkomnande och där ett skratt eller några uppmuntrande ord aldrig är långt borta. Att ha kul på jobbet ser vi helt enkelt som en självklarhet för att kunna bli bäst på vårt viktiga uppdrag – att försäkra våra kunder rätt.

Vem är du?
Vi söker dig som vill bli den bästa rådgivaren tillsammans med dina kollegor. Du motiveras av att prata med våra kunder där du erbjuder varje kund den bästa servicen och försäkringslösningen utifrån kundens behov via rådgivande försäljning. Att kunna bidra till ett tryggare liv för människor är något som engagerar dig och gör dig inspirerad att växa i din roll. Du tar ansvar för din egen utveckling och utmanar ständigt dig själv för att bli bättre, i allt från att vässa säljförmågan till att fördjupa kunskapen om våra försäkringsprodukter. Du känner dig hemma i ett prestigelöst team, där vi uppmuntrar feedback och värnar om den goda lagandan. Vi kommer även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har också:
  • En avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är meriterande om du haft arbetat med försäljning över telefon.
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att kommunicera effektivt med våra kunder.
  • Känner dig trygg med dator och telefon som dina främsta verktyg.

Mer information och rekryteringsprocessen


Start: 4 april 2022
Arbetsort: Mölndal
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag till fredag mellan 08:00 – 17:30 (Du arbetar enligt ett 8 veckors schema och den genomsnittliga veckoarbetstiden är 37,75h)
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV samt besvarar de frågor som finns i ansökningsformuläret. Du är även välkommen att bifoga ett personligt brev i det fall du vill förtydliga något som inte går att återfinna i ditt CV. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan att du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg.

Om du är nyfiken på att veta mer om tjänsten och hur en dag som försäkringsrådgivare kan se ut är du välkommen att kontakta Tamara Kosoric på 070-284 57 72. Ta även gärna del av intervjun med David, där han berättar om rollen som försäkringsrådgivare på If - Jobbet som försäkringrådgivare på If

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

If Skadeförsäkring AB (publ)

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Tamara Kosoric

070-284 57 72

Dela jobbannonsen

Anmäl annons