Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäkringsrådgivare till If Privat

StudentConsulting · Sundsvall · Ansök senast 17 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu för kunds räkning försäkringsrådgivare! Vill du bidra med ditt engagemang? Har du erfarenhet av service eller försäljning och vill jobba för en arbetsgivare som verkligen värderar dig? Läs vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund Välkomnar dig till ett team där den gemensamma drivkraften är att bli det bästa kundcentret i Norden. De ska ge råd och sälja försäkringar som gör en skillnad i kundernas liv. Att göra sitt yttersta för kunderna är en självklarhet - men också kollegor emellan inom teamet. If värnar om en kultur där de lyfter varandras goda prestationer och uppmuntrar feedback för att både stötta och utmana varandra. Att ha kul på jobbet ser de också som en förutsättning för att kunna bli bäst på deras viktiga uppdrag - att försäkra kunderna rätt.
Medarbetarna gör alltid sitt yttersta för att förstå varje enskild individs önskan och behov, därför erbjuder de bland annat en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att arbeta hemifrån till viss del av arbetstiden. Med stort fokus på hälsa så erbjuder de även dig som anställd ytterligare förmåner kopplat till det.

En försäkring kan vara räddningen mitt i vardagspusslet, det som avgör om man vågar bygga ett nytt hus, köpa en bil eller låta reslusten styra till en ny kontinent. Som försäkringsrådgivare ansvarar du för att säkerställa att kunderna har rätt försäkringsskydd och möjliggör att nya vägar kan upptäckas och drömmar kan förverkligas.
Som försäkringsrådgivare arbetar du med kundservice, rådgivning och försäljning. Du hanterar de blivande samt befintliga kunderna via framförallt inkommande samtal, men även på sikt i andra kanaler. Kundernas ärenden kan handla om allt från faktura - och prisfrågor till mer detaljerade funderingar över deras försäkringars innehåll. Genom genuin och personlig rådgivning löser du kundernas ärende och säljer våra försäkringar efter kundens behov. Ditt viktiga uppdrag är helt enkelt att se till att alla kunder är rätt försäkrade så att de kan känna sig trygga i vardagen, samtidigt som du själv utvecklar dina kunskaper om försäkringar, sälj och kommunikation.

Det moderna kontoret är verksamhetens hjärta, men If erbjuder en flexibel arbetsplats där även valmöjligheten till hemarbete är möjlig. Arbetstiderna är endast förlagda på dagtid under vardagar måndag till fredag mellan 08:00 - 17:30 (Du arbetar enligt ett 8 veckors schema och den genomsnittliga veckoarbetstiden är 37,75h)

Tjänsten är på heltid och startar den 5:e september med en inledande fyra veckors introduktionsutbildning. För denna tjänst sköter StudentConsulting rekryteringsprocessen och du anställs sedan direkt av If Skadeförsäkring. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer ida.holmer@studentconsulting.se

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill bli den bästa rådgivaren tillsammans med dina kollegor. Du motiveras av försäljning, att prata med kunderna och erbjuda dessa den bästa servicen. Du är optimistisk, har förmågan att hålla fast vid långsiktiga mål, och ger inte upp vid motgångar. För de flesta människor är försäkringar ett område där de behöver rådgivning, du behöver därför på ett nyfiket och modigt sätt vägleda varje kund. Genom ditt engagemang för att hjälpa varje kund att bli rätt försäkrad, äger du din prestation och din framgång. Du tar ansvar för din egen utveckling och utmanar ständigt dig själv för att bli bättre, i allt från att vässa säljförmågan till att fördjupa kunskapen om våra försäkringsprodukter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har också:
  • En avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har eftergymnasiala studier.
  • Viss arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning och/eller rådgivning via telefon, ideellt arbete eller är aktiv inom föreningslivet.
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att kommunicera effektivt med våra kunder.
  • God förmåga att hantera olika digitala system.
  • God kommunikation via telefon då det är ditt främsta verktyg
Välkommen med din ansökan!

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons