Jobbsafari är en del avschibsted logo

Försäkringsrådgivare till If Företagscenter i Sundsvall

Försäkringsrådgivare till If Företagscenter i Sundsvall

StudentConsulting · Sundsvall · Ansök senast 17 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu för kunds räkning försäkringsrådgivare! Vill du bidra med ditt engagemang? Har du erfarenhet av service eller försäljning och vill jobba för en arbetsgivare som verkligen värderar dig? Läs vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta mot små- och medelstora företagskunder. Ditt säljuppdrag blir att hjälpa kunden att hitta rätt försäkringslösning för kunden och deras verksamhet. Du är proaktiv i varje kontakt för att fånga nya behov som kan ha uppstått. Kundmötena sker genom inkommande och utgående telefonsamtal, mail och chatt.

Hos If blir du en i gänget som alla har kunden som största prioritet i allt de gör. De lägger mycket kraft i att utvecklas för att anpassa sig till och erbjuda digital enkelhet. Det är stor variation i kundernas behov och frågeställningar och du bör därför besitta god generell kompetens om olika branscher och mycket god försäkringskunskap. På företagscenter jobbar cirka 60 kollegor som beskriver arbetet som utvecklande och varierande. De är delaktiga i att du får en grundläggande utbildning, genomgår en certifiering enligt försäkringsdistributionslagen och den hjälp som behövs för att du ska bli framgångsrik i rollen som försäkringsrådgivare hos oss.

Det moderna kontoret är verksamhetens hjärta, men If erbjuder en flexibel arbetsplats där även valmöjligheten till hemarbete är möjlig. Arbetstiderna är endast förlagda på dagtid under vardagar måndag till fredag mellan 08:00 - 17:30 (Du arbetar enligt ett 8 veckors schema och den genomsnittliga veckoarbetstiden är 37,75h)

Tjänsten är på heltid med start den 22:a augusti med en inledande fyra veckors introduktionsutbildning. För denna tjänst sköter StudentConsulting rekryteringsprocessen och du anställs sedan direkt av If Skadeförsäkring. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer ida.holmer@studentconsulting.se

Detta söker vi:

If är ett nytänkande försäkringsbolag och för att du ska trivas bra ser vi att du är modig och får energi av att våga prova nya saker. Vi önskar att du är lyhörd och intresserad av kundernas vardag och på ett enkelt sätt skapar en tillitsfull relation och ger kunden det lilla extra varje dag. Du är hjälpsam och pålitlig, mot kunder och mot dina kollegor. Vi ser även att du har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt har mycket god datavana.

Välkommen med din ansökan!

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll arbetsprover och personlighetstester tillämpas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons