Jobbsafari är en del avschibsted logo

FörsäkringsGirot söker ny medarbetare för DBA och IT-drift

FörsäkringsGirot söker ny medarbetare för DBA och IT-drift

Försäkringsgirot Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara på en arbetsplats som är på väg in i en ny spännande och utvecklande fas? Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter att jobba tillsammans, är proaktiv och agerar professionellt? Vill du känna känslan av en familjär atmosfär och en prestigelös kultur? Var då med och ta fram den framtida plattformen för att det ska vara lätt att göra rätt pensionsavsättningar för Sveriges arbetsgivare och bidra till en förbättring för hela försäkringsbranschen.

Om företaget

FörsäkringsGirot är marknadsledande inom området pensionsadministration och har över 27 års erfarenhet i branschen. Här får du möjlighet att jobba med lösningar för pensions- och försäkringsadministration på ett affärsdrivet företag med starka ägare i ryggen såsom Skandia, SPP, SEB och Länsförsäkringar Fondliv. Idag har vi över 800 nöjda kunder med närmare 300 000 anställda totalt. Som medarbetare på hos oss bidrar du till att hjälpa arbetsgivare runt om i Sverige att ge rätt pension och rätt försäkring till sina anställda. Idag har FörsäkringsGirot omkring 50 anställda där öppenhet och förståelse för att vi alla har olika kunskaper att bidra med värdesätts högt. Samtliga av våra medarbetare bidrar till bolagets framgångar och att arbetsplatsen är the place to be där vi vinner och förlorar som ett lag.

Teamet

Som DBA hos FörsäkringsGirot kommer du just nu in i en spännande förändringsfas där vi tar fram en helt ny plattform som ska möta framtidens behov. Den nya plattformen tas fram tillsammans med vår samarbetspartner Forefront Consulting Group och målsättningen är att gå live inom tre år. Vårt IT-team består av 10 personer som tillsammans ansvarar för utveckling, infrastruktur, säkerhet, drift och förvaltning. Som IT-chef vill jag ha hög delaktighet i teamet, skapa tydlighet i vad som ska göras och är lyhörd för de behov som teamet lyfter. Du kommer att komma till ett team med mycket erfarenhet och som är vana att jobba med komplexa tekniska utmaningar som hela tiden får teamet att växa.

Arbetsuppgifter

I rollen som DBA på FörsäkringsGirot är du med och ställer krav och utvecklar den nya plattformen samtidigt som du underhåller den nuvarande. Du kommer att jobba med att optimera databaserna samt driva och genomföra framgångsrika problemlösningar. Du har ett tätt samarbete med samtliga delar av bolaget samt dialog med våra kunder och partners i syfte att upprätthålla och säkerställa att FörsäkringsGirots tjänster fungerar på ett optimalt och kundtillfredsställande sätt.

Vi söker dig för att du

  • Har erfarenhet av att utforma och administrera databaser
  • Har jobbat med olika metoder för att lagra data och designa databaser
  • Har en relevant högskole-/universitetsubildning
  • Har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift
  • Gillar felsökning och kan hantera korta deadlines
  • Har erfarenhet av försäkringsbranschen

Vi önskar att du då har kunskap om

  • Linux/Unix admin
  • Microsoft SQL
  • PostgreSQL
  • Integrationslösningar ex SFTP, SSEK, Apache Camel
  • Nagios
  • Versionshantering ex GIT
  • Färdigheter i felsökning/logghantering
  • Ansible och DevOps

Är du osäker på något av ovanstående? Sök ändå, med rätt attityd kommer du långt.

Vårt erbjudande

På FörsäkringsGirot arbetar du tillsammans med ett 50-tal engagerade kollegor som alla arbetar för visionen att vi ska vara arbetsgivarnas naturliga partner för enkel och korrekt pensionsadministration. Vi har ett mycket fint pensionserbjudande tillsammans med många andra förmåner för våra anställda. Trots att vi är ett mindre företag har vi en stor trygghet i våra stabila ägare SPP, SEB Pension och Försäkring, Länsförsäkringar och Skandia. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler mitt i Stockholm och kommer under hösten att presentera vår nya distans- och kontorspolicy som bygger på de erfarenheter vi tagit med oss från det senaste årets utmaningar med pandemin.

För mer information besök oss gärna på www.fgirot.se eller LinkedIn.

Vad skiljer FörsäkringsGirot från andra arbetsgiva? Svaret på det och mycket mer kan du läsa om i intervjuer på vår hemsida – Möt några av våra medarbetare

Så söker du

Skicka in ditt CV med personligt brev till: itjobb@fgirot.se och märk din ansökan med DBA. Skicka in den idag! Vi genomför intervjuer löpande. Har du frågor så kontakta gärna mig, Thomas Wennersten, på 072 238 24 38. Jag ser fram emot din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försäkringsgirot Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Försäkringsgirot Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons