Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förrådsansvarig

Repipe · Göteborg · Ansök senast 24 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vår kund Repipe dig som vill arbeta i en bred roll som förrådsansvarig. Repipe är ett bolag som arbetar med avloppsunderhåll och renovering av avlopp och som befinner sig i en spännande och expansiv fas. Är du en teknisk lagt person som vill jobba i en praktisk ansvarsroll? Då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan.

Om vår kund

Repipe ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB som består av flera olika bolag. De är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp.
Repipe arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya material och tekniker och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare.
Gruppen, som består av lokalt ledande företag inom spolning och relining i södra, västra och mellersta Sverige, har ca 220 medarbetare och omsätter ca 400 mkr.
Bolagen som ingår i Spolargruppen är Repipe Sverige AB, Skånska Högtrycksspolarna AB, Spolarna Göteborg AB, Dakki AB, GG Högtryck AB, Bromma Högtryck AB, Vanovo AB, Trast AB samt Lybecks och LTEAB.

Dina arbetsuppgifter

Repipe söker nu en ordningssam förrådsansvarig till ett spännande arbete inom reliningsbranschen. Du kommer att ansvara för att förrådsverksamheten fungerar optimalt så att projekten/produktionsteamen har tillgång till rätt material i rätt tid. Du ansvarar för att leda utveckling, uppbyggnad och förbättring av förrådsverksamheten på lagret på Ringön. Du kommer att ansvara för att planera inventeringar och vid behov köpa in artiklar (verktyg, material, skyddskläder etc.), utföra underhåll på artiklar/verktyg i förrådet samt se till att kvalitetsinstruktioner efterföljs. Du kommer även att ta emot gods och inleverera detta såväl fysiskt i förrådet som i affärssystemet och matcha dessa mot faktura samt säkerställa utleveransen. Du ansvarar även för att märka och strukturera upp artiklarna på förrådet, fysiskt samt i affärssystem. Arbetet är förlagt till dagtid måndag-fredag.

Din profil

Som förrådsansvarig ser vi att du är en noggrann person som värderar struktur i ditt arbete. Du är tekniskt lagd och gillar att stötta dina kollegor med förstklassig service och materiel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll. Du ska även kunna tala flytande svenska i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Sökord

Relining, Förrådsansvarig, Service, Struktur, Teknik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Repipe

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons