Jobbsafari är en del avschibsted logo

Formsnickare sökes omgående

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB · Malmö · Ansök senast 27 okt. (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en erfaren Formsnickare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!

Vi söker en formsnickare till ett projekt i Malmöområdet.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
 

Du ska ha mycket god erfarenhet av formarbete och jobbat som formsnickare i flera projekt förut. Det är viktigt att du är van vid att jobba med formsättning av väggar med hjälp av DOKA form då denna systemform kommer att användas för projektet. Hög kvalité genom hela arbetsprocessen är centralt för att lyckas med detta jobb.

Det är meriterande om du är duktig på armering då armering kan förekomma bland arbetsuppgifterna. Har du jobbat med motgjutning är detta också ett plus för tjänsten. Det är optimalt om du har säkra lyft-utbildning men det är inte ett krav. Det är starkt meriterande om du har yrkesbevis som snickare och flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen. Du har tidigare arbetat brett inom bygg.

Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.

Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB