Jobbsafari är en del avschibsted logo

Formsnickare & Betongarbetare

Rke Constructor AB · · Ansök senast 20 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Formarbete med systemform som doka/peri men även lösform/traditionell formsättning. Armering och gjutningar av väggar, valv, platta på mark samt diverse anläggningsarbeten

Vi är ett sammansvetsat gäng på ca 15 personer som går väldigt bra ihop med varandra. Då vi har märkt att arbetena både blir större och fler så är vi i behov av att expandera. Du måste ha minst 5 års erfarenhet inom yrket, inga undantag. Svenska är inget krav men meriterande. Engelska är däremot ett krav. Vi arbetare mot kommuner och statliga myndigheter som kan ställa krav på att våra arbetare inte finns med i straffregistret och innehar ett svenskt personnummer. Krav att ha ett svenskt personnummer för att ansöka samt vara ostraffad.

Vi är väldigt strikta mot sjukskrivningar och är du en person som ofta är sjuk så kommer du inte att passa in hos oss då varje medarbetare tillsammans med ledningen har ett ansvar jämtemot beställare att hålla tider och delmål. Du låter inte dina personliga problem gå ut över arbetet utan du kommer hel och ren till arbetet. Vi förväntar oss att alla arbetar 40h per vecka.

Vi arbetar effektivt och tolererar inte arbetare som spenderar större delarna av dagen att prata skit och röka cigaretter.

Får du heltidsanställning hos oss väntar en hel del förmåner som firmatelefon, gymkort, events och tillställningar, möjlighet till extra semesterdagar, bonus-system, generös övertidsersättning som aldrig är mindre än 100% ersättning utöver 40h/vecka mm.

Ansökningar skickas via e-mail och om vi inte svara på din ansökan så anser vi helt enkelt att den inte håller måttet. Du behöver bara skicka ansökan 1 gång.

Vi arbetare runt hela mälardalen men majoriteten av projektet är inom stor-stockholm.

Vi är inte intresserade av att bli kontaktade av bemanningsfirmor eller rekryterare.




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rke Constructor AB

Kontaktperson

Rke Constructor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons