Jobbsafari är en del avschibsted logo

Företagssäljare till Volkswagen Transportbilar

Företagssäljare till Volkswagen Transportbilar

Möller Bil Sverige AB · Uppsala · Ansök senast 30 juni

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som Företagssäljare hos oss kommer du ansvara för kundbearbetningen i vårt distrikt.

Du arbetar självständigt och driver affären från start till mål och är sedan ansvarig för att vidareutveckla dina kunder. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att boka kundmöten, vara ute på kundbesök, hålla produktdemonstrationer, offerera, räkna på finansieringslösningar, förhandla och komma till avslut.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av relationsskapande försäljning. Det är viktigt att du har ett stort affärsfokus, brinnande intresse för försäljning och är en riktigt duktig relationsbyggare som kunder får förtroende för. Vidare har du en positiv grundinställning och är nyfiken på varje kunds specifika behov. Du har dessutom viljan att utmana dig själv och driva din egen utveckling framåt. Tjänsten kräver körkort samt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Störst vikt lägger vi vid personliga egenskaper. Du vet med dig om att du trivs i försäljningsyrket och du tycker om att arbeta mot tydliga målsättningar.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet från relationsskapande uppsökande försäljningsarbete
  • Dator- och systemvana
Teamet är viktigt

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityder något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. Du som person har ett gediget intresse för människor då du har daglig kontakt med både kunder och medarbetare. Därför behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen behöver du också ha ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ.

Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll samt stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Du får också möjligheten att arbeta med några av marknades ledande varumärken! Vi är ett familjeägt företag med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Är du intresserad? För mer information kontakta Försäljningschef Andreas Wesström. Du är välkommen med din ansökan senast 2021-06-30 Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Välkommen till Möller Bil i Uppsala!
Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Möller Bil Sverige AB

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons