Jobbsafari är en del avschibsted logo

Företagssäljare till Bonnier Business Media Sales Norrköping

Företagssäljare till Bonnier Business Media Sales Norrköping

Bonnier Business Media Sales · Norrköping · Ansök senast 31 okt. (37 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du på jakt efter en fartfylld arbetsplats med härliga kollegor och en företagskultur som andas försäljning och framgång. Låt oss presentera Bonnier Business Media Sales och rollen som Företagssäljare till kontoret i Norrköping. Vad väntar du på? Sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord hjälper just nu Bonnier Business Media Sales att rekrytera hungriga företagssäljare till deras magiska B2B säljteam i centrala Norrköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnier, frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter

Som Företagssäljare hos Bonnier Business Media Sales arbetar du med bearbetning av varma kunder och försäljning av ett av Sveriges ledande affärsmagasin, Dagens Industri. Tillsammans med ditt team sätter ni gemensamma mål varje dag och du sätter även egna mål för dagen och veckan. Med telefonen som arbetsredskap kontaktar och pratar du med företagare i Sveriges näringsliv och erbjuder dem prenumerationer av olika affärsmagasin. Arbetsdagen varvas med försäljning, coachande säljmöten, egna studier kring produkten du säljer samt roliga aktiviteter och säljtävlingar.

Du erbjuds:
  • Heltidstjänst med trygga anställningsvillkor motsvarande ett kollektivavtal genom branschorganisationen Kontakta
  • Arbetstid måndag-fredag 08:00-17:00
  • Garantilön + provision och bonus
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag
  • Introduktion och kontinuerlig utbildning samt individanpassad coachning under hela din karriär
  • Fantastisk kontorsmiljö i hjärtat av Norrköping med lika fantastiska kollegor och en stämning där framgångar firas
Vi söker dig som:

Har ett genuint driv och som aldrig ger upp, har du det, vet vi att du kommer att lyckas. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning men det är inget krav, genom utbildning lär du dig allt du behöver kunna för att briljera i din nya roll. Vidare trivs du i en resultatinriktad miljö med högt tempo och lika högt i tak. Du är social, utåtriktad och vågar ta för dig. Du är en stjärna på att bygga relationer och skapa en magisk stämning på kontoret tillsammans med dina kollegor såväl som i kontakten med dina kunder. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

START: Enligt överenskommelse

STAD: Norrköping

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bonnier Business Media Sales

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen