Företagssäljare med evenemangsansvar

Jönköping Södra Idrottsförening · Jönköping

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jönköpings Södra IF är en av Jönköpings största idrottsklubbar och med det ett av bygdens mest igenkända varumärken. Klubben representeras genom ett seniorlag på herrsidan som spelar i Superettan och ett damlag i division 3. Klubben har också en ungdomsakademi med ca 500 spelare.

Vi söker just nu en företagssäljare med evenemangsansvar till vårt sportkontor.

Arbetet som företagssäljare i Jönköpings Södra är varierande och stimulerande. Du arbetar som en del i vår kompetenta marknadsavdelning. Som evenemangsansvarig leder du arbetet mot vår vision om att skapa bygdens bästa evenemang.

Vi söker dig som har dokumenterad säljerfarenhet från uppsökande försäljning och brinner för föreningslivet. För tjänsten krävs b-körkort.

Mellan säsongerna arbetar du med hög säljvolym och fullt fokus på att göra affärer. Under säsongen tar evenemanget en del av din tid, då du jobbar tillsammans med ett erfaret evenemangsteam.

Klubben bedriver verksamhet under veckans alla dagar och det innebär att arbete på kvällar och helger frekvent förekommer.

Vi erbjuder dig en rolig och stimulerande arbetsplats med många engagerade människor. Du kommer att ha stort utrymme att påverka och utveckla verksamheten och du kommer att vara en nyckelspelare i vårt team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan senast 30/9 2020, men urval och intervjuer sker löpande och påbörjas tidigare så vänta inte med din ansökan! Vi ser gärna kvinnliga sökanden.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jönköping Södra Idrottsförening

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Jönköpings Södra If

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Företagssäljare i din ansökan