Jobbsafari är en del avschibsted logo

Företagssäljare av energibesparing

Energihem i Sverige AB · Sundsvall · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Framtidens företagssäljare av energibesparing

Har du glimten i ögat, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Tror du på solel som framtidens energikälla? Är du en relationsbyggare som har goda erfarenheter från arbete med business to-business-försäljning? Då är du vår nästa företagssäljare! Med vår internutbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan hjälpa företag att ta del av våra produkter och deras många fördelar och möjligheter. Bara du har den rätta viljan och ambitionen att göra affärer och växa tillsammans med oss!

Energihem söker dig som vill hjälpa företag att minska sina kostnader samtidigt som de sparar energi med hjälp av energibesparande fönster och solel. Som företagssäljare hos oss arbetar du främst med uppsökande försäljning mot företag. Det innebär att du arbetar med prospektering av potentiella kunder, bokar kundmöten och skriver offerter. Du blir Energihems ansikte utåt på företagssidan och den första som företagskunden träffar. Därför är det viktigt att du trivs med att bygga långsiktigt goda kundrelationer och är van att bearbeta företag på ett professionellt och framgångsrikt sätt.

Vi söker dig som arbetat med företagsförsäljning i ett par år och som tycker om att göra stora affärer. Du har ett starkt inre driv och vill alltid nå resultat och uppsatta mål. Du är en tävlingsmänniska av rang och tycker om att arbeta med strategiskt uppsökande verksamhet. Som person är du självgående och växer med stort eget ansvar.

I din roll som företagssäljare får du allt det stöd du behöver för att lyckas, i form av internutbildningar, material och coachning. Men framförallt kan vi erbjuda ett brett produktutbud som är av stort intresse för de flesta företag. Energibesparing är idag en viktig fråga för vårt samhälle och många företag driver också egna hållbarhetsfrågor. Efterfrågan på energibesparande produkter ökar hela tiden och vi söker nu dig som kan hjälpa oss att bearbeta marknaden och presentera vårt utbud.

Ett krav är att du tidigare har arbetat med försäljning mot företag och är van att arbeta med prospektering, offertförfrågan och kundmöten med nyckelpersoner. Självklart ska du kunna uppvisa bra försäljningsstatistik från tidigare tjänster.

Energihem erbjuder:
  • Garantilön och bra provision.
  • Stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag.
  • Arbetsverktyg i from av iPad och arbetskläder.
  • Möjlighet till arbetsbil.
  • Kvalitativ utbildning inom säljteknik och personlig utveckling.
  • Kunskap och utbildning i energisparande produkter.
  • Månadstävlingar med priser som utlandsresor, bonusar, Apple produkter m.m.
Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jens Brismo, rekryteringsansvarig på 070-960 50 15 om du har frågor om tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem i Sverige AB

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons