Jobbsafari är en del avschibsted logo

Företagsrådgivare Kungälv

SEB · Göteborg · Ansök senast 5 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer i en spännande marknad? Vi söker dig som med stort engagemang och affärsdriv vill vara med och utveckla företagsmarknaden på SEB i Kungälv och Ale. Tänker du alltid kund och laget först? Då kommer du trivas i rollen som företagsrådgivare hos oss i Kungälv.
Om jobbet I rollen som Företagsrådgivare är du en partner som är med och bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på insikter. Du har ett såväl operativt som strategiskt ansvar för din kundportfölj och uppdraget innebär ett stort fokus på prospektering då vi har en ambition att växa på vår marknad. Att nyfiket hitta nya affärsmöjligheter och att med hög aktivitet träffa såväl befintliga som nya kunder blir en viktig del i din roll. Genom att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning säkerställer du försäljning baserat på kundernas identifierade behov och stärker vårt varumärke för såväl våra företag som dess ägare och anställda på vår marknad. På kontoret är vi 13 personer inklusive kollegorna från Private Banking samt Pension och Försäkring och vi jobbar tätt ihop i vardagen. Vi jobbar som team över rollgränserna för att alltid säkerställa att kunden får ta del av hela vårt erbjudande.
Vem är duVi söker dig som är en lagspelare, älskar att prospektera och motiveras av att med hög aktivitet träffa våra befintliga och blivande kunder. Genom nyfikenhet, engagemang och gott affärsmannaskap ser du till hela kundens affär och bidrar till att SEB blir det självklara valet för företag, ägare och anställda i vår marknad. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB är inne i. Du har lång erfarenhet från banken och du har god kunskap om kreditgivning till företagskunder. Vet du dessutom hur det fungerar hos kund, genom att ha jobbat på ett företag och/eller har god kännedom om vår marknad, så är det meriterande. Du ser till att saker blir gjorda effektivt med ordning och reda. Du har Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling).
Att jobba som Företagsrådgivare i Kungälv innebär mycket prospektering och att aktivt söka upp nya potentiella kunder och att vara aktiv i nätverk är en självklarhet och något du brinner.
Vad vi erbjuderDu kommer att ingå i ett härligt gäng som har en fantastisk Vi-känsla. Vi erbjuder en spännande position med stora möjligheter att utvecklas i rollen genom interna och externa närverk. En arbetsplats som präglas av stort affärsfokus och med prestigelösa kollegor som bidrar till en go teamkänsla och kul på jobbet!
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i rollen och till laget. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2022-02-04. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorschef Sofia Mentor på telefon 0707-392135 eller sofia.mentor@seb.se.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons