Jobbsafari är en del avschibsted logo

Företagsläkare till Previa i Örebro

Företagsläkare till Previa i Örebro

Randstad · Örebro · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? 
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.
Är du en driven och engagerad person? Är du intresserad av en arbetsplats med fokus på att göra skillnad på riktigt? Nu söker vi en läkare som vill bli en del av ett fantastiskt gäng på en trevlig och spännande arbetsplats.

Ansvarsområden

Som läkare på Previa jobbar du tätt tillsammans med bland annat företagssköterskor, psykologer, fysioterapeuter. Du är en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt. Du delar med dig av dina kunskaper och stöttar kollegor. Du får en mentor vid introduktion och vid behov handledning.
Du äger din tid och planerar den tillsammans med dina kollegor och med kunderna. Du vet hur din vecka ser ut och du har tid för kundernas medarbetare. Vi erbjuder dig arbete under helgfria vardagar 8-17, ingen jour/beredskap förekommer. Du har möjlighet att utvecklas och lära tillsammans med ett team av kvalificerade kollegor inom företagshälsa. Vi har bra nätverk med andra enheter inom Previa där du kan utbyta erfarenheter, bolla ärenden och utvecklas ihop med andra läkare.

Vi erbjuder dig:
• Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
• Kunna jobba förebyggande med ohälsa hos våra kunder
• Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
• Previa-kollegor över hela landet med olika spetskompetens
• Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
• Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
• Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur

Som läkare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom företagshälsovård alternativ specialist i arbets- och miljömedicin. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du ansvarar för din egna administration.

Ansökan

För mer information om tjänsten: Kontakta gärna rekryteringskonsult: Camilla Månsson, 072-536 69 96, camilla.mansson@randstad.se

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad på heltid eller deltid. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.
Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Previa.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Örebro

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons