Jobbsafari är en del avschibsted logo

Företagshälsovården på Scania söker Företagssköterskor

Företagshälsovården på Scania söker Företagssköterskor

SCANIA CV AB · Södertälje · Ansök senast 20 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Safety & Health är en organisation med fokus på expertsupport inom områdena Hälsa och Arbetsmiljö. Största delen av organisationen har utgångspunkt i Södertälje. Vi är en oberoende, inbyggd företagshälsovård och vi arbetar konsultativt i samverkan med andra yrkesgrupper.

Verksamheten står inför ett skifte och kommer att bestå av Företagssköterskor och Rehabiliteringssköterskor som övergripande arbetar med mottagningsarbete samt uppdrag på grupp och organisationsnivå.

Företagssköterska

I uppdraget ingår att skapa, planera och genomföra utbildningar och insatser på grupp och organisationsnivå med mål att bibehålla och utveckla medarbetarnas hälsa. Att planera, boka och genomföra lagstadgade och Scaniaspecifika medicinska kontroller. Detta arbete är både självständigt och vid behov i samverkan med övriga kompetenser inom företagshälsovården.

Företagssköterskan skall även ingå som kunskapsresurs kring specialområden inom Företagshälsovården. Företagssköterskan har även ansvar för vårt Callcenter och fördelar inkommande ärenden. Delar av det dagligt mottagningsarbete som exempelvis provtagning, spirometri samt alkohol och drogtester ingår i arbetet. Mottagningen bemannas av två undersköterskor och två företagssköterskor.

Vi tror att du har flera års erfarenhet från liknande uppdrag och att du har vana av att arbeta konsultativt med stort kundfokus.

Kompetenskrav: Utbildad Företagssköterska.

Urval och intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan ansökningsperiodens slut. Ansök med CV och personligt brev senast 2020-11-20. Vid frågor om tjänsten kontakta Thorstein Sandaker 0855389614 thorstein.sandaker@scania.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons