Företag i industribranschen söker Projektledare

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Ludvika

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos ett internationellt och framgångsrikt företag som är verksamt inom i industribranschen. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att vara 6 månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag. Du kommer först och främst att göra kalkyler och kostnadsberäkningar, initiera och driva projekt och både självständigt och i nära samarbete med andra. Utöver det kommer du även att samla in statistik och återrapportera till kunden.

Din profil

Till rollen som Projektledare söker vi framförallt dig som är en prestigelös och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av projektledning och kostnadskalkylering, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och teknisk kunnig inom industriella produkter.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Veronica Rönngren via e-post: veronica.ronngren@clwork.se. Sök tjänsten senast 2020-12-20.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Ludvika