Jobbsafari är en del avschibsted logo

Föreståndare Kollo på Barnens Ö

Barnens Ö · Norrtälje · Ansök senast 22 feb.

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om du fick möjlighet att vara med och skapa det episka dröm-kollot – hur skulle då det se ut?

Nu SOMMAREN 2023 finns möjligheter för dig att testa dina visioner och tankar om kollo och forma livet på en kollogård. Vi söker nämligen dig som vill ha och klarar uppdraget som Föreståndare på Barnens Ö. Är det möjligtvis du?

När du jobbar som föreståndare på Stiftelsen Barnens Dag så jobbar du ihop med 2-4 andra i en ledningsgrupp. Ni planerar, rekryterar personalgrupp och förbereder verksamheten tillsammans under våren. Under sommaren delar ni på perioderna så att ni alltid jobbar 2 i taget på varje period. Du behöver också ha möjlighet till planeringsarbete under våren, men den planeringstiden lägger du själv ut tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är deltid under våren ca 35 h/månaden och heltid på plats under den delen av sommaren som du arbetar. Du behöver kunna jobba minst 5 veckor, inte nödvändigtvis i sträck.

När kollo är igång är det huvudsakliga ansvaret att tillsammans med föreståndarkollegorna leda verksamheten så att den genomförs som meningsfull, rolig, säker och trygg omsorg enligt Stiftelsen Barnens Dags angivna riktlinjer och instruktioner. Det låter kanske utmanande och svårt, men uppdraget som föreståndare på kollo är framför allt kul, utvecklande och meningsfullt.

Som föreståndare ska Du vara ansvarstagande och ha goda egenskaper vad det gäller att leda och inspirera dina medarbetare. Du har stora möjligheter att utforma verksamhetens innehåll och skapa ett episkt dröm-kollo.

Du behöver ha:

1. Pågående eller avslutad relevant utbildning (lärare, pedagog, socialt arbete eller liknande)

2. Erfarenhet av arbetsledning

3. Erfarenhet av arbete med barn och unga.

4. Även bra om Du har tidigare erfarenhet av kollo och läger.

Arbetsuppgifter som Föreståndare:

· Rekrytering och introduktion av personal

· Utformning av verksamhetens innehåll

· Arbetsledning och schemaläggning av personal

· Dokumentation, föräldrakontakt

· Aktivt deltagande i pedagogisk verksamhet med kollobarn

Hör av dig med ett mejl med CV och personligt brev så fort som möjligt om du tror att uppdraget som föreståndare skulle passa dig eller om du har frågor om rollen och förutsättningarna. Vi rekryterar löpande.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barnens Ö

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Stiftelsen Barnens Dag

Dela jobbannonsen

Anmäl annons