Förebyggande Underhållstekniker, Ramlösa

Produktionsort Ramlösa · Helsingborg

·

Ansök senast 16 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Carlsberg Sverige söker nu en Förebyggande underhållstekniker (FU-tekniker)/industrielektriker till vår produktion i Ramlösa. Som FU-tekniker ingår du i organisationen för underhåll och ansvarar för underhåll och drift av produktionens maskinutrustning.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande- och avhjälpande underhåll samt deltagande i avdelningens verksamhetsutveckling. Som FU-tekniker förekommer även administrativt arbete i form av att planera och rapportera ditt arbete samt att uppdatera och skapa ritningar. Denna roll innefattar även dagligt arbete med Lean som 5S, TPM. Tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt och sex månader framåt med stor möjlighet till tillsvidaretjänst. Tjänsten avser dagtid, måndag till fredag.


Varför ska du välja Carlsberg?

Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord ”Allians, Ansvar, Agera”. För dig som motiveras av utveckling finns stora möjligheter till att växa långsiktigt nationellt och internationellt inom företaget.


Vad vi önskar av dig

Du har gymnasieutbildning med inriktning el eller liknande grundutbildning samt stort intresse för el och automation. Det är meriterande om du har elektrikerbakgrund från industri. Vi söker dig som har erfarenhet av PLC-system och då meriterande om det är från Siemens och/eller Mitsubishi. Rollen som FU-tekniker innefattar många olika kontaktytor inom Carlsberg vilket ställer krav på din sociala kompetens och kommunikationsförmåga. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska samt att du har goda kunskaper i engelska då viss dokumentation och ritningar är på engelska. För att vara lämplig i rollen som FU-tekniker är det viktigt att du har goda kunskaper i Word och Excel samt SAP då du arbetar i programmen dagligen.


Som person har du hög arbetskapacitet och drivs av att arbeta lösningsorienterat. Du har ett strukturerat, organiserat och effektivt arbetssätt med en ansvarsfull och pålitlig personlighet. Vårt bryggeri befinner sig nu i en intensiv förändringsresa vilket ställer krav på flexibilitet och målmedvetenhet. Vi tror även att nyfikenhet och engagemang bidrar till att trivas i rollen som FU-tekniker hos oss då det finns stora möjligheter till utveckling.

Ansökan

Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig Maintenance Manager Zlatko Birgander via mail: zlatko.birgander@carlsberg.se. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 2020-11-16. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sökord: tekniker, underhållstekniker, industrielektriker, teknik, SAP, elektrikerr metroniker, technician, reparatör, produktionstekniker, production, el

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Produktionsort Ramlösa

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Carlsberg Supply Company Sverige AB