Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förebyggande mekaniker till nattskiftet

Förebyggande mekaniker till nattskiftet

Elcowire · Helsingborg · Ansök senast 12 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Elcowire bidrar till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium. Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder - ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen. Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 400 medarbetare och har en årlig produktion på ca 300,000 ton. Elcowire ingår i Liljedahl Group.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med akut avhjälpande och förebyggande underhåll på maskinerna och utrustningar på anläggningen. Arbetet kommer innebära problemlösning och felsökning, där du både arbetar självständigt och tillsammans med andra mekaniker och elektriker och har ett nära samarbete med både ledning och driftsoperatörer i arbetet med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer
Minst gymnasieexamen Minst 1 års erfarenhet av arbete i verkstad eller likvärdigt arbete Grundläggande datorkunskaper i Office Behärskar svenska i tal och skrift Ett tekniskt intresse Det är även meriterande om du besitter kompetenser inom: - Svetsning - Hydraulik - Förebyggande och avhjälpande underhåll - Felsökning - Grundläggande datorkunskaper i underhållssystem (Maintmaster) Som person så ser du utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem. Och du är samarbetsorienterad anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Övrigt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elcowire

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons