Jobbsafari är en del avschibsted logo

FORDONSTEKNIKER/MEKANIKER KIA ESKILSTUNA

Biltjänsten Serrander Bil AB · Eskilstuna

·

Ansök senast 31 mars (24 dagar kvar)

Är du en utbildad mekaniker/fordonstekniker som vill arbeta med ledande teknologi och bilar i världsklass? Då kan din nästa tjänst vara hos oss!

DIN ROLL SOM TEKNIKER


Som Kia-tekniker arbetar du med den senaste tekniken inom såväl plugin-hybridteknik och rena elmotorer men även med traditionella bränslemotorer. Du utför självständigt arbete med service, reparationer, elektronik och felsökning samtidigt som du är en viktig kugge i ett team.

Du kommer att ingå i vårt team av tekniker och samarbeta med servicerådgivarna för att ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och service. Att förstå och överträffa kundens förväntningar är något vi på Biltjänsten Serrander Bil brinner för. Bemötandet är lika viktigt som rådgivning och service.

I en tillvaro där vi siktar mot toppen är det självklart att du erbjuds utbildningar för att stanna i tätposition vad gäller reparationer, service och kvalitet.

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som har minst en treårig fordonsteknisk utbildning, utöver det ser vi gärna några års erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker. AC-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med elektrifierade bilar är meriterande.

Kias utveckling blir en del av din egen utveckling. Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt. Du är noggrann, strukturerad och förstår att endast det bästa är gott nog i vår kvalitetsvärld.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Biltjänsten Serrander Bil AB

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Daniel Serrander

jobbansokan@serranderbil.se