Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker/Bilmekaniker

Norrlands Bilverkstad · Umeå · Ansök senast 10 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är en godkänd verkstad som Meca verkstad. Vi växer och vill utöka vår verkstad med ytterligare en till fordonstekniker. Du som söker ska ha arbetat ett par år som fordonstekniker och du ska vara bekväm med arbetet. Du ska vara självgående, serviceinriktad, noggrann och ha ett genuint intresse för bilar. Eftersom elbilar har numera blivit vanligare är det meriterande att du har kunskap inom det. Andra språk än svenska och engelska är också meriterande.

På verkstaden tar vi emot allt från enkla service arbeten till svåra arbeten som inte alla kan lösa. Vi söker därför dig som brinner för att lösa problem men samtidigt är bekväm med utföra rutinarbeten.

Dina huvudsakliga uppgifter är att hantera felsökningar och reparationer på personbilar, lättlastbilar och släpvagnar.

Norrlands Bilverkstad är en MECA verkstad. Personlig utveckling tillämpar företaget, det erbjuds utbildningar och goda möjligheter inför framtiden för att kunna gå vidare i karriären.

Välkommen med din ansökan.

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrlands Bilverkstad

Placering

Umeå

Kontaktperson

Norrlands bilverkstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons